Sziasztok!
Tamás vagyok, 40 éves, egy Bács-Kiskun megyei kisvárosban élek feleségemmel és kétéves kisfiammal.
Februárban regisztráltam, azóta olvasok és tanulok.
A késes borotválkozás fogott meg. Nem is kicsit. Azt hittem, hogy sokkal egyszerűbb lesz, de élvezem, hogy még mindig nagyon kezdőnek érzem magam. Az előkészületek, a mozdulatok, a végeredmény… Mind nagyon bejön. És már otthon se néznek rám ferde szemmel.
Egyenlőre még keresem a hozzám való kést, de a legjobb eredményt egy Wostenholm Pipe-pal sikerült elérnem. Ez mellett van 1-2 GD,1 PUMA,1 Heartring és még egy Wosti (ezek most Salmonál pihennek). A biztonság kedvéért beszereztem egy EJ89-et is, de a kések mellett talán ha ötször használtam.
Pamacsból és kozmetikumból még csak azokat próbáltam amit a Rossmannban (Barbon, Figaro) lehet kapni.
Tudom, hogy már sokan leírták, de én is megteszem. Nagyon jó kis társaság van ezen a Fórumon. Barátságosak és segítőkészek. Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani Salmonak, Jenes Sanyinak, Szőrmóknak és Greggnek a munkáért és a segítségért.
Tamás