Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 630629 alkalommal)

Nem elérhető fberci

• Új tag
  • *
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1755 Dátum: 2013. November 18. - 09:31:55 »
Úgy van, jól érzem...

Nem elérhető fberci

• Új tag
  • *
« Válasz #1756 Dátum: 2013. November 23. - 13:15:07 »
Sziasztok!

Tanácsotokra kapcsolatba kerültem Jenes Sanyival, de sok munkája van. Valaki tud segíteni legalább 1 db. Solingen élezésben?

Fehér Bertalan
                                                                       70/3339884

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1757 Dátum: 2013. November 23. - 13:22:12 »
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #1758 Dátum: 2013. November 23. - 15:29:12 »
Udv mindenkinek. Gratula a forumhoz, bele is vetem magam a bongeszesbe, tapasztalatokat bovitendo.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1759 Dátum: 2013. November 23. - 15:30:46 »
Velkám és jó böngészést!
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #1760 Dátum: 2013. November 23. - 15:33:06 »
Tenksz. :hat:

Nem elérhető mikus

• Új tag
  • *
« Válasz #1761 Dátum: 2013. November 26. - 14:29:08 »
Üdvözlök mindenkit!

Először is szeretném megköszönni a fórum üzemeltetőinek és természetesen a tagoknak a lehetőséget, hogy egy ilyen szuper információforrást találhattam, mint a borotvafórum.hu!

Én azt követően regisztráltam, hogy egy pár héttel ezelőtt kutatni kezdtem, hogyan tehetném (költség)hatékonyabbá a borotválkozást. Nagy megleptésemre egy új világ kapuja nyílt meg előttem, melyen belépni szándékozom. Reményeim szerint már csak néhány hét van hátra és elfelejthetem (illetve tartalékba tehetem) a Gilette Fusiont.

Mégegyszer köszi a fejlesztőknek és az egész itteni közösségnek!

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1762 Dátum: 2013. November 26. - 14:40:18 »
Szia, mikus!

Érezd jól magad közöttünk! :handshake:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #1763 Dátum: 2013. November 26. - 14:58:23 »
Én azt követően regisztráltam, hogy egy pár héttel ezelőtt kutatni kezdtem, hogyan tehetném (költség)hatékonyabbá a borotválkozást.
Szia mikus!

Költséghatékony??? Ebben az iparágban ez nem igaz. Olcsók a dolgok, és pont ezért nem fogsz megállni a költséghatékony kategóriában. 1 év alatt valamivel többet fogsz itt költeni, mint a patronosra.

Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető Freddy

• Törzstag
« Válasz #1764 Dátum: 2013. November 26. - 15:03:11 »
Én azt követően regisztráltam, hogy egy pár héttel ezelőtt kutatni kezdtem, hogyan tehetném (költség)hatékonyabbá a borotválkozást.
Szia mikus!

Költséghatékony??? Ebben az iparágban ez nem igaz. Olcsók a dolgok, és pont ezért nem fogsz megállni a költséghatékony kategóriában. 1 év alatt valamivel többet fogsz itt költeni, mint a patronosra.

Persze, át lehet esni a ló túloldalára, de ha nem kapja el a gépszíj, sokkal olcsóbban jöhet ki az egészből. Főleg, ha családon belül hozzájut mondjuk egy beretvához, így már csak szappan, pamacs, penge kell, ami feltétlen szükséges.

Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is? A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi!

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #1765 Dátum: 2013. November 26. - 17:23:00 »
Középkategóriás szappan 3000, pamacs 6000.

És nem fog megállni 1 szappannál, vagy pamacsnál. Az első évben én szolidan költekeztem, nem úsztam meg az "olcsó" borotválkozást 50000 Ft alatt. Patronosból egy év kb 20000 lett volna.  :2thumbup:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1766 Dátum: 2013. November 26. - 17:38:59 »
Középkategóriás szappan 3000, pamacs 6000.

És nem fog megállni 1 szappannál, vagy pamacsnál. Az első évben én szolidan költekeztem, nem úsztam meg az "olcsó" borotválkozást 50000 Ft alatt. Patronosból egy év kb 20000 lett volna.  :2thumbup:
Egyénfüggő, én pl már hónapok óta nem vettem egy árva pengét se, nem hogy szappant.  El akarom használni, ami most van, mindkettőből van évekre.  Az egyetlen újítás egy szintetikus FS pamacs.  Borotvából akkor lesz új, ha legalább 3 jelenlegi eltörik; ez valószínűtlen  ;)

Engem valszeg a fórum olvasgatása buzdít újabb vásárlásokra, ennek kell ellenállni.  Az elhatározás az hogy technikában fejlődök, nem cuccokat halmozok.  Azért persze fog halmozódni, mert a családban már tudják hogy ezt lehet nekem venni karácsonyra meg ilyesmik, és remélhetőleg megértették hogy kis mennyiség bőven elég.

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #1767 Dátum: 2013. November 26. - 18:02:57 »
 :+1:
Egyénfüggő, én pl már hónapok óta nem vettem egy árva pengét se, nem hogy szappant.  El akarom használni, ami most van, mindkettőből van évekre.  Az egyetlen újítás egy szintetikus FS pamacs.  Borotvából akkor lesz új, ha legalább 3 jelenlegi eltörik; ez valószínűtlen  ;)

Engem valszeg a fórum olvasgatása buzdít újabb vásárlásokra, ennek kell ellenállni.  Az elhatározás az hogy technikában fejlődök, nem cuccokat halmozok.

Nem elérhető mikus

• Új tag
  • *
« Válasz #1768 Dátum: 2013. November 26. - 19:49:48 »
Sziasztok!

Köszönöm! Már regisztrálás előtt jól éreztem magam az oldalon!

Remélem, hogynem fog elkapni a gépszíj és tartom magam az eredeti tervhez: 1800 Forintos Mühle szappan, Lord L6 + egy adag penge (talán Lord), HJM pamacs. De ha többet is költenék, mint a patronosra, akkor -feltételezve a magasabb élvezeti értéket és a hatékonyabb borotválkozást- ezt legalább mosolyogva teszem majd. Nálam 5-6 hetente kerül cserére a Fusion cartridge, aminek kb. 1400 Forint darabja és kb. kéthavonta veszek új borotvagélt. Az 50000 Forintot semmiképpen sem érhetem el, ennyi pénz nem jut borotválkozásra. Persze később előfordulhat, hogy új készüléket veszek. De addig csak szappanra (reményeim szerint max. 2-3 db/év) és pengére kell költenem (ebből szeretnék előre bespájzolni).

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #1769 Dátum: 2013. November 26. - 20:32:22 »
 ;D

Itt nagyjából mindenki így kezdi, aztán az eredményt a napi borotválkozásom topikban láthatod.  :D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici