Hogy vetted le?
Sziasztok! Lécci segítsetek egy beteg Solingeni késnek! No meg nekem mert nincs elég időm felújítani! Már ha menthető? Ezek a képei. Aki tud segítsen mán szegénykén....Nem leszek hálátlan Segítsetek...Segítsetek...
Idézetet írta: Chris - 2014. November 07. - 17:55:05Sziasztok! Lécci segítsetek egy beteg Solingeni késnek! No meg nekem mert nincs elég időm felújítani! Már ha menthető? Ezek a képei. Aki tud segítsen mán szegénykén....Nem leszek hálátlan Segítsetek...Segítsetek...Nos kollega kése megérkezett tegnap.Gondoltam kicsit alánézek a rozsdának.A 3 húzás a 400 as papírral ezt eredményezte. Igaza volt Jenes úrnak,de szerintem erre ő sem gondolt:)) Konkrétan elporladt.
MOst látom! Pedig csak úgy kaptam ajándékba. Mondhatom erre hogy"Ajándék "lónak" ne nézd a "FOGÁT" Azért köszönöm a próbát. Beolvasztani?
Idézetet írta: Chris - 2014. November 16. - 20:56:08MOst látom! Pedig csak úgy kaptam ajándékba. Mondhatom erre hogy"Ajándék "lónak" ne nézd a "FOGÁT" Azért köszönöm a próbát. Beolvasztani?Ha van kohász haverod? Mindenesetre a postaköltséget se éri meg:) Utaztatni össze vissza egy rozsdadarabot:)
Max a nyele:) De lásd kivel van dolgod ,ha valahol kukázok valami használható kést azt elküldöm neked:)Ahogy Szőrmók kartárs minap megjegyezte,néha a kóbor kutya seggét is éri a napfény:)