Én megmenteném a kinait is.Nekem van egy ugyanilyen régi kinaim, az egyik legjobb borotvám.
Idézetet írta: GERBAL - 2014. November 25. - 18:50:17A sztolecsnaját mindenképp megpróbálom megmenteni, az alsó kínai is jó lenne, gondoltam lecsiszolom a kitörésig, és onnan képezek rá egy új élt, anyagvastagság van elég. aztán megláttjuk, nem csináltam még ilyet... Én megmenteném a kinait is.Nekem van egy ugyanilyen régi kinaim, az egyik legjobb borotvám.
A sztolecsnaját mindenképp megpróbálom megmenteni, az alsó kínai is jó lenne, gondoltam lecsiszolom a kitörésig, és onnan képezek rá egy új élt, anyagvastagság van elég. aztán megláttjuk, nem csináltam még ilyet...
Idézetet írta: ZOZO - 2014. November 26. - 07:22:21Idézetet írta: GERBAL - 2014. November 25. - 18:50:17A sztolecsnaját mindenképp megpróbálom megmenteni, az alsó kínai is jó lenne, gondoltam lecsiszolom a kitörésig, és onnan képezek rá egy új élt, anyagvastagság van elég. aztán megláttjuk, nem csináltam még ilyet... Én megmenteném a kinait is.Nekem van egy ugyanilyen régi kinaim, az egyik legjobb borotvám.A Ecserin van egy kisöreg annak van annyi,hogy még el is ad belőle:) Most viccet félretéve van vagy 4-6 darabja.Csak drágán adja mert nagy és ép pengék:))
Én 2000 et mondtam neki /darab de mondta ,hogy nem:) Tőle vettem a wüsthof ot 2000 Ami nagy és szép az drága aszonta:)))
Lassan kellene neked egy külön topic, Herr.