Szerző Téma: Felújítás, tisztítás, javítás, fertőtlenítés  (Megtekintve 627717 alkalommal)

Herr

• Vendég
Re:Felújítás, tisztítás, javítás, fertőtlenítés
« Válasz #2730 Dátum: 2015. Február 17. - 09:01:06 »
Én kakaóvajat használok ,bedörzsölöm és hajszárítóval melegítem ,úgy beszívja a fa mint a pinty. Minél többször megismétlem annál mélyebb az árnyalat ,aztán zselés pill ragasztó mondjuk 2 rétegben,általában egy napot száradni hagyom az egyes rétegeket  és csk azután csiszolom 1200 es papírral az elsőt  a másodikat 1200-1500-2000-és a végén 2500 majd polír.

Ja ez most készűlget.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2731 Dátum: 2015. Április 01. - 06:12:56 »
Arra gondoltam hogy a Filám nyelén lévő piros feliratot, felújítanám, mivel némileg hiányos. Milyen festékkel lehet/érdemes ezt kivitelezni?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2732 Dátum: 2015. Április 01. - 06:53:01 »
Alkoholos filc a barkácsmegoldás, minden más a kreatív/hobbyművész boltokból.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #2733 Dátum: 2015. Április 01. - 07:58:04 »
Arra gondoltam hogy a Filám nyelén lévő piros feliratot, felújítanám, mivel némileg hiányos. Milyen festékkel lehet/érdemes ezt kivitelezni?
Modellfestéket vennék hozzá, sokféle szín, zománc vagy sima, lehet válogatni. Meg egy finom ecset. Ha mellécsúszik, letörlöd gyorsan, míg nem kezd száradni.
Gillette Tech 1951

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2734 Dátum: 2015. Április 01. - 09:04:04 »
Modellfestéket vennék hozzá, sokféle szín, zománc vagy sima, lehet válogatni. Meg egy finom ecset. Ha mellécsúszik, letörlöd gyorsan, míg nem kezd száradni.
Tényleg, milyen igaz, köszi. :thanks:
Még jó hogy régen sokat modelleztem és be sem ugrott, egyből vmi spéci dologra gondoltam, de megint az ami logikus az nincs szem előtt persze. :jajne:

A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #2735 Dátum: 2015. Április 01. - 11:26:45 »
Tényleg, milyen igaz, köszi. :thanks:
Még jó hogy régen sokat modelleztem és be sem ugrott, egyből vmi spéci dologra gondoltam, de megint az ami logikus az nincs szem előtt persze. :jajne:

Minek? Úgyis eladod  :fetreng:

Nem elérhető Desunoto

• Új tag
  • *
« Válasz #2736 Dátum: 2015. Április 23. - 21:22:58 »
Biztosan írták már, de nem olvastam vissza mindent. Régi szarunyél esetén mire kell figyelni, mit lehet tenni, hogy ne tekeredjen, sérüljön, stb. Valahol olvastam, hogy különböző olajokkal kenik. A lényeg hogy az én életemben ne menjen tönkre :) (az unokák már nem fontosak :) ) Szóval világosítsatok fel kérlek.

Nem elérhető Viszkislacy

• Tag
« Válasz #2737 Dátum: 2015. Május 24. - 12:14:04 »
Szépjónapot mindenkinek. Nemrég még a nagy késes borotválkozási lázamat kielégítve beszereztem egy Friodur kést innen a fórumról (amit így utólag tanulópénznek, s jó leckének könyvelek el). Gondoltam ráférne, sőt meg is érdemelne egy rendbehozást, így megkerestem Jenes Sanyi kollégát és megbeszéltü amit meg kellett beszélni. Nemrég kaptam kézhez és nagyon komoly lett az eredmény. Meg kell csókolni olyan keze van Jenes mesternek. :sör: :hat: :2thumbup:

Ilyen volt....

Ilyen lett...

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #2738 Dátum: 2015. Május 24. - 12:27:32 »
Szép lett, használd soká!  :thumbup:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2739 Dátum: 2015. Május 24. - 12:38:21 »
Az előző nyél sem gyári. Mondjuk elég kontár meló. De most szép lett. :thumbup:

Nem elérhető makoxxx

• Új tag
  • *
« Válasz #2740 Dátum: 2015. Május 24. - 13:15:01 »
Szépen rendbe hozták!
De nem akarok túl indiszkrét lenni de kíváncsi lennék, hogy kiötöl van ha nem titok?

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #2741 Dátum: 2015. Május 24. - 14:45:25 »
Ha Sanyi csinálta ez természetes, hogy szép lett  ;)
A nyél milyen fából van?

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #2742 Dátum: 2015. Május 24. - 14:47:22 »
Ki csinált ilyen fa nyeleket átbarkácsolt feliratokkal?
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #2743 Dátum: 2015. Május 24. - 15:09:17 »
Ki csinált ilyen fa nyeleket átbarkácsolt feliratokkal?

Én a német Úrr-ra tippelek  ;D

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2744 Dátum: 2015. Május 24. - 15:21:17 »
:) :kv2:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici