Salmo, gratula!
Örülök, hogy kis közösségünkben van, aki a nyelek felé is elindult komolyabban, akár rá is lehet bízni újranyelezést.
Nem tudom, mennyire "tanulópénz" szemmel nézed ezt a szarunyelet, nekem maga a szaru megdobogtatja a szívem (Ha lett volna, amikor a Wade-emet restauráltad, nem is lett volna kérdéses, hogy fekete szarunyél a preferált). A színe is passzol a pengéhez nálam, a fémbetét is faszipántos, egyedül a végek formája nem passzol nálam a késhez. Nem fikázom, soha nem tudnék még csak hasonlót sem készíteni, viszont nekem vagy kicsit rövid a fej felőli vége, tehát kissé jobban nyújtva lenne ok, vagy nem elég kerek, tehát a fej formáját követtem volna.
Az, ahogy a "Made in" kikukucskál nagyon szuper!
SicTransit
Ui: Toxin cimbivel mi lesz, hogy fog így aludni, hogy nem látja az éket?
Dear to all !
Egy újabb rescale project :
-Kés : C.F.Ern Es-Ex 6/8
-Nyél : szaru
-Díszítés: gyári betét ragasztva
-Felület kezelés: CA ( a csiszolás után, annyira penetránsan büdös volt, hogy inkább lezártam, lehet, egy kemény viaszos polírozás is segítene.... ezt még kipróbálom)
-Szegecs: revizor
A szaru, mint nyél anyag, nekem újdonság volt, de ami biztos, fogom még használni nyélkészítéshez.
Sikerült szereznem több féle színárnyalatban a világostól, a feketéig. Itt is több tapasztalattal gazdagodtam, remélem a következők már jobban sikerülnek.....
reofil