Tavaly nyáron láttam először a neten a Yaqi pamacsait, és elsőre levettek a lábamról. Bő féléve rendeltem az első szintetikust tőlük. Egy hatalmas, 28 mm-es szépséget, Tuxedo knot köteggel. Azóta is az egyik kedvencem. Ez a gránit kockakőből is képes lenne habot kreálni.
Nagyon jó a minősége a pemzlinek, és van benne anyag rendesen. Élvezet vele a pamacsolás.
Mivel nagyon bevált, így Nov. 11.-én (11.11), amikor egy hatalmas akció volt az Aliexpressen, azt kihasználva rendeltem három másikat, szállítássak együtt 51! Dollárért. Nálunk egy kerülne ennyibe, ilyen minőségben.
Az egyik a sokak kedvence, a sárga Sagrada familia 24 mm-es szintetikus szépség.
A másik az akkor debütált mysterious space elnevezésű nyéllel készült 26 mm-es szinti. Nagyon jó kis darab. Bár kicsinek nem mondanám :-)
Ezzel pamacsolva tutin száraz marad a kezem.
És végül, de nem utolsó sorban a KEDVENC!
Mysterious space Silvertip 24 mm. Ez a pamacs valami csoda. Nagy, gyönyörű, és istenien dolgozik. Van néhány angol, és német borzom, de a nyomába sem érhetnek. Pedig mindegyik többe került.
Engem meggyőzött a gyártó cég. Nagyon jó minőségű pamacsai vannak, nagyon baráti áron. Biztosan fogok még rendelni tőlük, mert folyton kirukkolnak valami újdonsággal.
Ja és majd elfelejtettem. A Magyar Postánál van már a legújabb szerzeményem tőlük, egy 30 mm-es Barber Pole nyelű, hatalmas szépség :-) Remélem napokon belül a kezemben lesz.