Warper,
... akkor lesz lejjebb még egy kérdésem , de először is köszi a részletes választ erre a modellre vonatkozóan.
Nekem eredeti van, nagyon bejön, töb típusú pengével is, de alapvetően Feather pengéim vannak. Most akarom a sokak által emlegetett
zöld Astrát kipróbálni, megrendeltem egy rakást, majd meglátjuk (sajnos nem tudok keveset rendelni, így születtem).
Igazából megtehetném, hogy veszek még egy Futur eredetit, de pont ezt akarom megtapasztalni, hogy az eredeti és másolat
között nagyságrendileg van-e nagy különbség. Mennyire figyelnek oda az eredeti jellemzőire másoláskor. Úgy látom a leírtak alapján, nincs.
A kérdés:
egy-két helyen feltettem a kérdést, hogy az r89 és r41 közötti különbség miből adódik (mert ugye azt leírják, mint markáns tapasztalat, hogy ilyenek meg olyanok ezek a készülékek ..... de az OK ? persze gondolom, hogy a fej (fedél és a tartó rész)
geometriája okozza a különbséget, de senki sem tud vagy nem veszi a fáradtságot hogy ezzel foglalkozzon, pedig igazából valószínüleg ebben rejlik az ok.
Meg azért is érdekes lehet nekem, mert van több, de mivel nincsenek megírva, megjelölve, nem tudom, melyik mi ?
Vélemény ?
Tanto