Nem értem miért feature hogy meg van csavarva a penge, gyakorlatban annyi lesz az eredménye hogy a közepe nagyon picit jobban kiáll mint a széle, így ha valami különbség van akkor az az, hogy nem fog egyenletesen feküdni az arcon. De szerintem gyakorlatban nincs sok jelentősége ennek se.
Abszolút semmi bajom a 37C-vel, jó kis borotva, szép kivitel (egy időben utazni használtam, mert kevés körben is alapos), de nem is érzem azt a nagy különbséget egy hasonlóan alapos, de nem slant borotvához képest. Szerintem az egész slant koncepció egy túlhypeolt félreértés.
Csak mellékszál, de szerintem fura hogy a DE piac elment abba az irányba hogy ezerféle változat van mindenből (nem csak szín és bevonat, hanem ténylegesen másnak mondott fej). A felhasználok kergetik a "tökéletes" borotválkozást újabb és újabb 6-40-80 eurós cuccok megvételével, mert valaki írt róla egy blogban hogy mekkora tutiság. Közben kevesen gondolják át hogy ha 20 DE borotvával nem lett élmény borotválkozni, akkor valószínűtlen hogy a 21.-ik lesz a megoldás, lehet érdemesebb előkészítés/technika vonalon kutakodni. Persze lehet hinni abban hogy egy slant tényleg más lesz, mindenki azt vesz amit akar, a Dovo meg szívesen eladja a tizedik borotvát is mindenkinek, szóval engem nem zavar, csak érteni nem értem.