Ez a progress egy aránylag elfogadható külsejű borotva, de az undorító sárgás gomb a nyél végén, atyaég, mintha valami kirakatban besárgult NDK-s szuvenír lenne. A futur meg az eddig legyártott legrandább DE borotva. Brrrr Hol van ez egy EJ-től, Goodfellától, vagy akár a saját 34HD-jűüktől?
tritrek, ezek igazán szubjektív vélemények, mint ahogy gyakorlatilag mindenkié, az enyém is, ezért most belekötnék:
- az a "besárgult műanyag" nekem spec tetszik
- a Futur-nál van drágább borotva is (pl én a Futur-t olcsóbban vettem, mint amibe a Goodfella kerül);
- az EJ valóban nem olyan rossz, de azért nem egy nagy durranás, inkább ár-érték viszonylatban jó vétel;
- Goodfella: hát... a reklámja adja el, mert az nagyon jól sikerült, és a borotva tényleg szép a mai ízlésvilághoz képest...de én ennél rosszabb borotvával és ennyi minőségi kifogással (a legyártott mennyiség arányában) még nem találkoztam! Szerintem kétféle Goodfella tulaj van: az egyik, aki nyilvánosan be meri vallani, hogy kár volt ennyi pénzt adni egy ilyenre, a másik, aki csak magának meri bevallani ugyanezt