Szerző Téma: Merkur  (Megtekintve 432109 alkalommal)

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
Re:Merkur
« Válasz #330 Dátum: 2011. Március 22. - 12:08:25 »
OFF- Csubakka,
Tetszik a fül szöveged. Szerintem a földből mars csinálás már egy ideje program. -ON
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Csubakka

• Törzstag
« Válasz #331 Dátum: 2011. Március 22. - 17:27:56 »
Hát igen,lehet,hogy az ükunokám majd a Marsi légbúra alól távcsövén nézi a szürkés-sivatagos enyhén radioaktiv Óhazát ;)
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 22. - 17:34:40 írta Csubakka »
A Marsból csináljunk Földet, a Földből meg Marsot...

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #332 Dátum: 2011. Április 14. - 22:29:26 »
Sziasztok...
Van valakinek tapasztalata errol a borotvarol?Merkur Progress Long Handle 510001
Kulfoldi forumokon jokat olvasok rolla.
1 eve nezegettem es most elszantam magamat ra,hogy megvegyem.
Azt mondjak hogy a sulya olyen mint egy pancelosnak.
Remeljuk a legjobbakat. ;)

when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #333 Dátum: 2011. Április 14. - 22:54:15 »
Sziasztok...
Van valakinek tapasztalata errol a borotvarol?Merkur Progress Long Handle 510001

Volt ilyenem, de már eladtam. Tényleg nagy és nehéz. A rövidebb változatot jobban szerettem, de aztán megismertem a Futur-t.  ;D
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Gyufa

• Törzstag
« Válasz #334 Dátum: 2011. Április 15. - 00:15:14 »
Lehet en is igy jarok vele,bar most mar tenyleg nemtudom hogy a
nehezebb jobb vagy a konnyebb?
Feather popular az szalad siklik,tenyleg toll konnyu,
de a Gillette Adjustable is finom a sulya ellenere.
Ez most raver sulyban mindegyikre ugy hallom.
Sulya ellenere sulyos az ara is :(
when you use this shaving pot,
be sure and have the water hot! :)

FBP

• Vendég
« Válasz #335 Dátum: 2011. Április 15. - 07:51:14 »

Pont hogy nem! A súlyával arányos az ára...súlyra mérik  :crazy:
No, de ahogy Qka fórumtárs is írja...ebből előbb-utóbb Futur lesz, úgyhogy inkább tanulj más hibáiból  :evil:
 :sör:

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #336 Dátum: 2011. Április 15. - 08:24:27 »

Pont hogy nem! A súlyával arányos az ára...súlyra mérik  :crazy:
No, de ahogy Qka fórumtárs is írja...ebből előbb-utóbb Futur lesz, úgyhogy inkább tanulj más hibáiból  :evil:
 :sör:
Ez a progress egy aránylag elfogadható külsejű borotva, de az undorító sárgás gomb a nyél végén, atyaég, mintha valami kirakatban besárgult NDK-s szuvenír lenne. A futur meg az eddig legyártott legrandább DE borotva. Brrrr  :-\ Hol van ez egy EJ-től, Goodfellától, vagy akár a saját 34HD-jűüktől?

Nem elérhető toxin

• Törzstag
« Válasz #337 Dátum: 2011. Április 15. - 08:39:40 »
Gondolkodtam én is régebben egy rövid-szárú Progressen, de én biztosan lecserélném a végét. Bár az ötlet még nincs elvetve... :)
"Buy the ticket, take the ride..." /Hunter S. Thompson/

FBP

• Vendég
« Válasz #338 Dátum: 2011. Április 15. - 08:42:14 »

Ez a progress egy aránylag elfogadható külsejű borotva, de az undorító sárgás gomb a nyél végén, atyaég, mintha valami kirakatban besárgult NDK-s szuvenír lenne. A futur meg az eddig legyártott legrandább DE borotva. Brrrr  :-\ Hol van ez egy EJ-től, Goodfellától, vagy akár a saját 34HD-jűüktől?
tritrek, ezek igazán szubjektív vélemények, mint ahogy gyakorlatilag mindenkié, az enyém is, ezért most belekötnék:
- az a "besárgult műanyag" nekem spec tetszik  ;)
- a Futur-nál van drágább borotva is (pl én a Futur-t olcsóbban vettem, mint amibe a Goodfella kerül);
- az EJ valóban nem olyan rossz, de azért nem egy nagy durranás, inkább ár-érték viszonylatban jó vétel;
- Goodfella: hát... a reklámja adja el, mert az nagyon jól sikerült, és a borotva tényleg szép a mai ízlésvilághoz képest...de én ennél rosszabb borotvával és ennyi minőségi kifogással (a legyártott mennyiség arányában) még nem találkoztam! Szerintem kétféle Goodfella tulaj van: az egyik, aki nyilvánosan be meri vallani, hogy kár volt ennyi pénzt adni egy ilyenre, a másik, aki csak magának meri bevallani ugyanezt  :fetreng:

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #339 Dátum: 2011. Április 15. - 09:02:49 »
A Progresszre többen készítenek fém ill. fa lezáró gombot. Egyébként azért ilyen mert ilyen volt nagyjából 50 éve is.

A Futur meg forma és funkció tökéletes egysége, semmi csicsa és múltbarévedés  ;)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #340 Dátum: 2011. Április 15. - 09:14:33 »
Pedig azt hittem hogy én vagyok az egyetlen akinek nem jön be a Futur kinézetre. Annál talán csak a Vision rondább már :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #341 Dátum: 2011. Április 15. - 09:17:43 »
Ne bántsátok azt a Progresszt! Úgy jó az, ahogy van  :)

FBP

• Vendég
« Válasz #342 Dátum: 2011. Április 15. - 09:18:49 »
Pedig azt hittem hogy én vagyok az egyetlen akinek nem jön be a Futur kinézetre. Annál talán csak a Vision rondább már :)
Amikor az egyik EM üzletben az eladó nagy boldogan közelített felém egy matt Futurral, hogy nézzem meg, micsoda szerkezet, én is hátráltam (hogy ennél rondább a világon nincs...akkor még nem láttam Visiont) viszont a neten rákeresve a króm Futur nagyon megtetszett...ég és föld a kettő (ez is egy szubjektív vélemény, elnézést kérve a matt Futur rajongóitól  ;D)

Nem elérhető gas

• Törzstag
« Válasz #343 Dátum: 2011. Április 15. - 09:22:35 »
Szerintem jó a Progress...Én vetten meg Qka Progressét,és teljesen elégedtt vok vele.

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #344 Dátum: 2011. Április 15. - 09:42:42 »
Hoppá és pardon, én most nem a minőségről beszélek, meg hogy hogyan borotvál... kizárólag a külcsínről  ::)

@Progress
Ha a végén a gomb erdetileg is fém lenne, OK, de ez az avas vaj színű gomb okád. Lenne legalább butterscotch az legalább "valamilyen színű"  :fetreng:

@Futur
Ja igen tévedtem, ez a második legrandább...

@Vision
...mert a vizsön viszi a pálmát, hát ez a borotva úgy néz ki, mint egy pudli  :crazy: :fetreng:

Ahogy nézegetem a vizsönt, a futur az mellett még szép is... krómban elfogadható, bár nem mondanám hogy a kezem a bankkártyám felé lendülne tőle  :sör:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici