Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87699 alkalommal)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #90 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 11:43:32 »
Azért vigyázz Londonnal,nagy a csábítás!(itt a Soho-ra is gondolok ;))
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

FBP

• Vendég
« Válasz #91 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 11:50:29 »
Pár nappal ezelőtt jártam Salmo-nál, onnan Ócsa felé vezetett az utam...azé az a látvány se semmi, ami arrafelé van (ha má a Soho-nál tartunk) :fetreng:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #92 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 11:51:35 »
+1, és milyen vidámak a lányok!

Pár nappal ezelőtt jártam Salmo-nál, onnan Ócsa felé vezetett az utam...azé az a látvány se semmi, ami arrafelé van (ha má a Soho-nál tartunk) :fetreng:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

FBP

• Vendég
« Válasz #93 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 11:55:06 »
+1, és milyen vidámak a lányok!
igen-igen! még soha nem láttam, csak hallomásból tudom, hogy egynémelyik táncol is. állítólag van olyan útszakasz, ahol szinte mindegyik (Budaörsnél valahol)...egyszer megnézném  ;D

Nem elérhető Aries

• Tag
« Válasz #94 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 12:07:01 »
A sohós dolgot nem értem.  ??? Ha a pisztolyos-késes szerecsen gangekre gondoltok, akkor tervezem, hogy lefogyok és rendszeresen futni járok.  :fetreng:

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #95 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 12:52:01 »
Sic:már ha tényleg lánnyal találkozol...Vannak meglepetések ám :evil:

Aries:A Soho London szórakozó negyede Chinatown és az Oxford Street között.19.00-06.00 között nem ajánlatos egyedül mászkálni.Na ott aztán lehet látni dolgokat.

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #96 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 13:03:57 »
Sic:már ha tényleg lánnyal találkozol...Vannak meglepetések ám :evil:

Aries:A Soho London szórakozó negyede Chinatown és az Oxford Street között.19.00-06.00 között nem ajánlatos egyedül mászkálni.Na ott aztán lehet látni dolgokat.

Pl a Gay Hussar nevű bár :D

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #97 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 13:21:27 »
Pfuj,de tróger hely az!Elvileg étterem,de inkább nem mentem oda pincérnek.Nálam fekete listás hely.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #98 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 13:43:24 »
Namost a Gay Hussar az pont étterem, és egyáltalán nem bár, továbbá legkevésbé buzi melegbár.

A gay eredeti jelentése ugyanis: vidám, élénk, élvhajhász, ami valljuk be, nem is áll olyan távol a huszárságtól. Az, hogy ezt a szót kezdték használni a melegekre, nekik pont szívás (mármint az étteremnek).

Pfuj,de tróger hely az! Elvileg étterem,de inkább nem mentem oda pincérnek.Nálam fekete listás hely.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #99 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 13:58:48 »
Úgy kell nekik, miért nem haladtak az eseményekkel, és lettek akkor Gay Hussar helyett Gay-Lussac!    :fetreng:

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #100 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 14:24:17 »
Namost a Gay Hussar az pont étterem, és egyáltalán nem bár, továbbá legkevésbé buzi melegbár.

A gay eredeti jelentése ugyanis: vidám, élénk, élvhajhász, ami valljuk be, nem is áll olyan távol a huszárságtól. Az, hogy ezt a szót kezdték használni a melegekre, nekik pont szívás (mármint az étteremnek).

Pfuj,de tróger hely az! Elvileg étterem,de inkább nem mentem oda pincérnek.Nálam fekete listás hely.

Tudom, de mai világban, buzinegyedben, Gay bármi nevű akármit nyitni (ill. manapság birtokolni), legyen az étterem vagy bár vagy mosoda, ami nem buzi, az a rossz marketing. Vagy rossz egybeesés.
Igaz, hogy ők már akkor is nyitva voltak, mikor a soho még nem az volt, ami most.
Akkoris :)

Mellesleg magyar kajákra specializálódtak  :buek:

PS: amúgy meg ne légy olyan vaskalapos, te is tudod, hogy tudjuk, hogy az nem "A buzi huszárhoz" akar lenni  :fetreng:

Nem elérhető Aries

• Tag
« Válasz #101 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 16:19:46 »
Bubu: ehh, köszi az infót. A munkaadómtól veszélyességi pótlékot fogok kérni, már a kocsmában sincs biztonságban az ember.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #102 Dátum: 2011. Szeptember 16. - 17:42:54 »
Igazán nincs mit.Bármivel kapcsolatban szívesen írok,de PÜ-ben,nem akarom tovább OFF-olni ezt a topicot.

FBP

• Vendég
« Válasz #103 Dátum: 2011. Október 17. - 12:05:04 »
Felbuzdulva azon, hogy újabban egész jól bevált a cég kókuszos krémje, gondoltam (így télire) megnézegetem közelebbről a Nerolinál csak "illatmentes skinfood"-ként reklámozott holmit. Ez valóban nem skinfood, sem állagra, sem összetevőkre nincs azonosság...de még hasonlóság sincs. Ez elsőre kecsegtető infó volt, mivel a skinfood-ok nálam nembejövősek. Meg gondoltam, mégis illatmentes, színezékmentes...biztos ez nem is olyan vészes cucc (mármint kémiailag). Végigolvasva az összetevőket hanyadtvágódtam, mert (bár a Trumper-ről tudjuk, hogy nem egy natúrkozmetika) olyat még egy más borotválkozós terméken nem láttam, ami a 4-féle parabén közül 3-at tartalmazzon. Kicsit durvának tartom...főleg luxuscikként...mert 400 Ft-ért hajlandó lennék mérgezni magamat, de 5.500-ért nem  :evil:
Tudom-tudom...az itt jelenlévők többsége nem parabénfób...de ez mégiscsak egy luxuscikk! Vagy úgy van a gyártó, hogy a gazdagok úgyis agyonisszák, meg szúrják magukat, még mielőtt bármiféle tünet jelentkezne náluk a káros anyagok miatt???  :crazy:

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #104 Dátum: 2011. Október 17. - 13:57:46 »
Az igazság kedvéért azért tegyük hozzá, hogy a parabenek károssága a kozmetikai szerekben előforduló arányban egyelőre messze nem bizonyított. Az meg, hogy nagy mennyiségben mit tud művelni, csak egy dolog - lásd a minap épp kitárgyalt boraxot, meg egy halom más anyagot és vegyületet, amelyekkel naponta tömegével találkozunk úgy külsőleg, mint belsőleg.
Szerintem abból az alaphelyzetből kell kiindulni, hogy ami nem szilárd (szappan), hanem krém vagy folyadék, de nem alkoholos, az bizony tutira tartalmaz tartósítószert, luxus ide vagy oda.

(Egyébként katyvasz van, de jómagam - lévén, hogy a benzoin, benzoé szavak gyökéről van szó - az ékezet nélküli, azaz a paraben változatot érzem helyesnek.)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici