Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87701 alkalommal)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #120 Dátum: 2012. Január 31. - 13:20:35 »
Most néztem meg, 1500Forintért postázzák vidékre. Adnak hozzá mintacsomagot, vagy mi? 20kg-ig 1115Foritnért viszi a csomagot a M.Posta, sokallom az árát. Ajánlva elsőbbségivel, bélelt borítékban is max.600Ft lenne. >:(

Minden bizonnyal egy futárszolgálattal dolgoztatnak. Szívük joga. Plusz ne felejtsük el, hogy a Magyar Posta alacsonyabb árában az is benne van, hogy az életben nem kapod meg. Ha meg jól értékbiztosítod, akkor náluk is nagyjából ugyanannyi. Választás kérdése kereskedői és vásárlói oldalról is - az más tészta, hogy adott esetben a kereskedő a saját biztonsága érdekében nem engedi tág keretek között választani a vásárlót.  ;)

Nem elérhető deka

• Törzstag
« Válasz #121 Dátum: 2012. Január 31. - 13:27:23 »
Ezenkívül alighanem be is kell csomagolni. Doboz, csomagolópapír, cellux, címke, idő... Nyilván nem csak nettó szállítási díj ez.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #122 Dátum: 2012. Január 31. - 13:31:37 »
Tiszta sor, értem, csak kellemetlen néha,hogy az a fránya bolt nem ott van én meg itt, másrészt ha rendelsz egy EJ-t, akkor szinte vennél még egy szappant a postázás árán. Rendben van a csomagolás is meg miegymás, számolni én is tudok, de mégis el veszi az ember szája ízét kissé.
Sheffield-England

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #123 Dátum: 2012. Január 31. - 13:43:58 »
Ne bánkódj! Úgy látom, hogy emelkedtek az árak...és nem kicsit. Nekem ez már túl van azon a határon, hogy Trumper termékeket vásároljak. A Taylor, vagy más angol cuccos is van ilyen jó, és lényegesen óccsóbb, még az angol postával is.
+1

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #124 Dátum: 2012. Január 31. - 13:45:28 »
Ne bánkódj! Úgy látom, hogy emelkedtek az árak...és nem kicsit. Nekem ez már túl van azon a határon, hogy Trumper termékeket vásároljak. A Taylor, vagy más angol cuccos is van ilyen jó, és lényegesen óccsóbb, még az angol postával is.

Ilyesmi válaszra vártam. Igazából még nem is döntöttem a Geo.mellett, csak szimpatikus volt. Ha próbáltad és tudod ajánlani a Taylort, akkor köszönöm az információt.

A Geo. 5300Ft lenne postával és csak Pestről jön, itt inkább az elveimet piszkálja a dolog, a postai, futár árakkal tisztában vagyok, úgy összességében...na...elment a kedvem tőle.
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #125 Dátum: 2012. Január 31. - 15:45:01 »
Szőrmók! Számomra még nem derült ki, hogy pontosan mit szeretnél (szappan, krém, kicsi, nagy, stb.) Így nehéz bármi mást ajánlani  ;)

Szappant kérlek, utántöltőt, mert saját tégelyeim vannak. A Geo.-nak kíváncsi lettem volna az ibolyás változatára. Valami hasonlót szeretnék rendelni, levendula, ibolya, szantál, valami klasszikus illatban gondolkodom. A menta nem nekem való, a Macisat is azért postáztam el.
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #126 Dátum: 2012. Január 31. - 15:54:58 »
Köszi, ez így hasznos volt :sör:
Sheffield-England

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #127 Dátum: 2012. Január 31. - 17:31:20 »
Taylor rózsája nagyon jó, tisztára Trumper illat.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #128 Dátum: 2012. Január 31. - 17:44:58 »
Köszi fiúk :sör:

Rendeltem egy Taylor levendulát, postával, vámmal, csomagolással együtt kevesebbért, mint a Geo. szappan pucéran!

"Vannak bajok!"

:fenek: :fenek: :fenek:
Sheffield-England

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #129 Dátum: 2012. Január 31. - 18:21:50 »
Én spec a Trumper szantálját nem ajánlom, mert iszonyat édes, a legédesebb...és nem épp szantálos.

Ha a Trumper szantál szappanról/krémről van szó, akkor óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. Szerintem a szappan és a krém marha messze van az édes kategóriától. A skin food már más tészta.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #130 Dátum: 2012. Január 31. - 18:45:48 »
Ezt írtam: Én spec a Trumper szantálját nem ajánlom
Másnak biztosan más a véleménye. Egy biztos: szagoltam már mindet, de a legkevésbé szantálos és a leginkább édes a Trumper volt (nekem). Az igaz, hogy a skinfood erre rátesz még egy lapáttal, gyakorlatilag abban szantál illatot felfedezni komoly munka lenne  :crazy:

Akkor ebben nem értünk egyet!  :sör:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #131 Dátum: 2012. Február 23. - 11:49:33 »
Asszem megoldottam a skinfood érdekes működésének rejtélyét:

http://www.highlandmenscare.com/geo-f-trumper-extract-of-limes-skin-food-100ml-travel-bottle.html
Összetétele:
Rosa Damascena (Rose) Flower Distillate, Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Astragalus Gummifer, Parfum, Menthol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citral, Limonene, CI 19140 (FD&C Yellow 5)

A fentiek közül az első kettő illatanyag, víz, glicerin, alkohol és a hosszúnevű metil...-ok vivőanyagok, a citral, limonén, mentol szintén csak illat, a végén a kódszámos színezék. Mitől balzsam tehát?
Astragalus gummifer
http://www.patikamagazin.hu/gyogynovenyek/adatlap/26
Azaz mézgás csüdfű - gyakorlatilag egy sűrű viasz, ami szerintem semmi mást nem csinál, mint védőréteget alkot, lezárja a sebeket, irritált részeket.
Ez viszont kevés víz esetén azzal a hatással jár, mint a bőrre cseppent gyertyaviasz - rászárad (csak mikroméretekben, vékony filmként).

Fentiek tanulsága: tkp. ettől a hatóanyagtól más a skinfood, mint a többi balzsam, vagy bejön, vagy nem. Más bőrtáplálő, gyulladáscsökkentő összetevő nincs benne!
Következtetés: szerintem nem éri meg, akinek működik, annak persze igen.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #132 Dátum: 2012. Február 23. - 17:33:35 »

Én nem húznám le! Azonban a 'megfejtésed' nem teljesen helytálló... nem csak attól jó vagy rossz, amit lentebb kikövetkeztettél.

Rosa Damascena (Rose) Flower Distillate - nem első kettő, hanem csak első és Rózsa sziromból kinyert olaj, ie Rózsaolaj ( drága, régóta elismert, illatanyag, fűszer, stb. de itt csak növényi olaj) és utánzsírzó ill. illatanyag funkciója van.

A hosszú nevű metilek.. Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone ezek tartósító anyagok, hogy ne szaporodjanak el a mikroorganizmusok a löttyben.
A mézgás csüdfű kivonata pedig semmit nem csinál, emulgátorként ( vizet+olajat emulgál) és sűrítő anyagként van a receptben.

Tehát maga a receptúra ennyiből semmi extra (az alapképlet mindig viz+zsírok/olajok+nedvesítőszerek+-alkoholok, és/vagy fertőtlenítő szerek, illatanyagok, tartósítószerek), ( a rózsa olaj azért jóval értékesebb, mint mondjuk az olivaolaj) (a mézgás csüdfű pedig jobban hangzik, mint a guar gumi, vagy a xantán, de van még millió más emulgáló, sűrítő is használatban), de mivel az összes borotválkozás utáni balzsam ugyanerről szól (az elv ugyanaz), nyilván az éri meg, ha nem használsz semmit! :-)

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #133 Dátum: 2012. Február 24. - 08:52:30 »
Igen, az igazsághoz hozzátartozik, hogy ugyan az én bőrömet nyugtatta, de egyben rá is száradt, ezért nem jött be, no meg a Trumper-féle szantálillat is túl édeskés volt nekem.

Csak arra próbáltam rámutatni, hogy sok más balzsamban azért van aloe vera, kamilla, körömvirág kivonata, meg allantoin, E-vitamin, sók stb. is, amik azért egyértelműen jó hatással vannak az irritált bőrre, legalábbis az emberek többségénél, ebben meg csak egy zsírzó- meg egy sűrítő anyag található, az ára viszont 3x, és rendben, hogy a rózsaolaj drága, de engem ez így nem győz meg a "megérősségéről."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #134 Dátum: 2012. Február 24. - 09:12:39 »
...nekem se jött be... pedig próbáltam.  :D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici