Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87703 alkalommal)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #135 Dátum: 2012. Március 05. - 19:07:17 »
Sziasztok Urak!

Van valakinek tapasztalata a Trumper Oxford Blue és az Officer and Gentleman szappanokkal kapcsolatban?
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #136 Dátum: 2012. Április 11. - 22:28:11 »
Petyus: Rotbart pajtásnak van úgy tudom, ha csak el nem használta légtelenítésnél buborékképző anyagnak...  :crazy:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #137 Dátum: 2012. Április 12. - 09:08:28 »
Bár nekem se jött különösebben be, de ennyire sommás véleményem azért nem volt :)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #138 Dátum: 2012. Május 10. - 12:42:27 »
Feltehetően kerékpárlánc tisztításhoz is jó lehet  :crazy:

Opsz, nem volt itt bekapcsolva az értesítés. Megértem a kritikus hangokat, van valami megmagyarázhatatlan gusztustalanság az Eucrisban, ritkán is használom (bár kurwadrága volt: ), ugyanakkor mégis van benne valami nemtommi, amiért olykor tetszik.

Egyébként pedig ez James Bond hivatalos illata!  :evil:

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #139 Dátum: 2012. Május 10. - 13:53:46 »
Ha nincs szerencséd, Johnny English képességeit kapod meg! :D

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #140 Dátum: 2012. Május 30. - 14:05:03 »
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #141 Dátum: 2012. Május 30. - 15:34:51 »
Magyarországon van rá esély szerintetek, hogy egyszer újra beülhetünk hasonló helyekre? Mert nagyon élvezném én is, az biztos! :)

Nem elérhető Xaba

• Törzstag
« Válasz #142 Dátum: 2012. Május 30. - 15:47:54 »
Volt már szó róla, van a fővárosban, ha jól emlékszem.
Engem az érdekel inkább, hogy miért nem késsel borotválnak? Simán lehet azt is fertőtleníteni.  :nemtom:

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #143 Dátum: 2012. Május 30. - 15:48:16 »
Magyarországon van rá esély szerintetek, hogy egyszer újra beülhetünk hasonló helyekre? Mert nagyon élvezném én is, az biztos! :)
Van az ötkerben európai stílusú borbély, és számtalan török fodrászüzletben vállalnak borotválást is.

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #144 Dátum: 2012. Május 31. - 07:39:04 »
Pamacs és Pengét olvastam, sőt pár napja meghallgattam a rádió műsort is, abban is volt szó róla, hogy Bp.-en újra borotválnak. Inkább arra gondoltam, hogy vajon újra el fog-e terjedni széles körben? Egyébként megdöbbenve hallgattam, hogy Olaszországban még 15 ezer borbélyüzlet van. Zentán is működik még ez a hivatás, tervezem is meglátogatni a közeljövőben!  :borotva:

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #145 Dátum: 2012. Szeptember 26. - 20:42:41 »
Lehet, hogy ez már inkább technikai kérdés, de mégiscsak egy GFT szappanról van szó.

Nekem nem megy. Az összes tanácsot megfogadtam, de ennek ellenére a hab jó ha egy percig kitart. Egy körhöz kb. 3-4-szer kell újra kennem, hogy legalább valami legyen a képemen. Azt azért sejtettem, hogy egy minőségibb pamacs nem sokat fog dobni a dolgon, de tulajdonképpen semmit nem számított. Már kezdő sem vagyok, húsz perc alatt tudok végezni két körrel, de nekem szinte azonnal beszívja az arcom a habot. Fel tudom verni nagyra, de nem igazán sűrű, és hamar összeesik. Ennyire különbözne az arcunk? Ennyire ügyetlen vagyok?
Tudnátok valami videót linkelni, ahol látom, hogyan kellene kinéznie a habnak és a műveletnek (arcon habosítok)? Nem baj, ha nem a fenti termékről van szó, elhiszem majd, hogy ezzel is így kellene működnie.

Nem nagy ügy egyébként, mert megrendelem Nancy krémet, azzal minden tökéletes számomra, csak bosszant, hogy mindenki lazán borotválkozik szappannal, én meg már kezdek idegbajt kapni tőle.  :crazy:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #146 Dátum: 2012. Szeptember 26. - 20:57:16 »
Gregg! Nyugi.
Nálam hasonlóképp viselkedik a D.R. Harris Arlington szappan, ki tudja miért. Rajtam felszívódik ez a szappan.
Pedig rendesen beáztatom előtte egy kicsit, mindegy neki, sörte, borz, ez bőrfüggő dolog lehet.
Ha ezt használom 3 körben pamacsolok: jobb és bal oldal, majd áll és nyak egyszerre. Így kibírja, hogy nem szárad ki.
De ha már Trumper: nekem nagy kedvencem a Coral skinfood, ezt  is úgy beszívja a bőröm, hogy 'örömbódottá, viszont FBP mondta anno, hogy rajta meg sokáig megmarad a "trutyi" és ez idegesítette.
Sajnos ez ilyen sport.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #147 Dátum: 2012. Szeptember 26. - 22:24:50 »
Nagyon köszönöm, megnyugodtam. Akkor használom így, amíg tart, esetleg még kipróbálok másik szappant.  :borotva2:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #148 Dátum: 2012. Szeptember 26. - 22:49:02 »
Ha már itt tartunk, leírom, de ez itt kicsit off: sokkal jobban szeretem a glicerin szappanokat, mint a triple milled/kemény/ szappanokat. Legyen az Scodioli, Proraso fehér-zöld (lágyszappanok),Castle Forbes rajtam jobban működnek, nem száradnak. Ezidáig egy keményszappan vált be: C&E Nomad. Jól sikosít, remek hab, egyedi illat.
Szerintem ki kellene próbálnod, ez 99% hogy nem lesz csalódás.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #149 Dátum: 2012. Szeptember 26. - 23:03:47 »
Nálam a C&E szárad hamar, és havazni kezd.   :)
Úgy látszik, sok mindentől függ a dolog...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici