Lehet, hogy ez már inkább technikai kérdés, de mégiscsak egy GFT szappanról van szó.
Nekem nem megy. Az összes tanácsot megfogadtam, de ennek ellenére a hab jó ha egy percig kitart. Egy körhöz kb. 3-4-szer kell újra kennem, hogy legalább valami legyen a képemen. Azt azért sejtettem, hogy egy minőségibb pamacs nem sokat fog dobni a dolgon, de tulajdonképpen semmit nem számított. Már kezdő sem vagyok, húsz perc alatt tudok végezni két körrel, de nekem szinte azonnal beszívja az arcom a habot. Fel tudom verni nagyra, de nem igazán sűrű, és hamar összeesik. Ennyire különbözne az arcunk? Ennyire ügyetlen vagyok?
Tudnátok valami videót linkelni, ahol látom, hogyan kellene kinéznie a habnak és a műveletnek (arcon habosítok)? Nem baj, ha nem a fenti termékről van szó, elhiszem majd, hogy ezzel is így kellene működnie.
Nem nagy ügy egyébként, mert megrendelem Nancy krémet, azzal minden tökéletes számomra, csak bosszant, hogy mindenki lazán borotválkozik szappannal, én meg már kezdek idegbajt kapni tőle.