Szerző Téma: Geo. F. Trumper  (Megtekintve 87704 alkalommal)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
Re:Geo. F. Trumper
« Válasz #165 Dátum: 2012. November 20. - 18:02:10 »
Ja,pont ezekre gondoltam én is.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #166 Dátum: 2012. December 24. - 23:47:12 »
Csókolom.
Annyira felemás tapasztalatok vannak itt a termékkel, hogy egyszerűen nem merem bevállalni.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #167 Dátum: 2012. December 25. - 07:05:08 »
Annyira felemás tapasztalatok vannak itt a termékkel, hogy egyszerűen nem merem bevállalni.
Rendelj sampler packot.  Novemberben rendeltem, £8 volt, postaköltség nincs, gyorsan megjött.

Részemről amit eddig kipróbáltam belőle az nagy csalódás.  Mandulás krém émelyítően édes, citromos krémről pedig valami szúnyogriasztó ugrik be.  OK habot csinálnak, de a Barbon is, és ha prémium terméket akarok akkor már TOBS, olcsóbb és jobb.  Amúgy a skin food érdekelt a legjobban, hát, semmi extra.  Spanish leather krém illata tetszik, de annyira nem hogy 75ml-ért £9-et adjak.

Nem elérhető stacio

• Törzstag
« Válasz #168 Dátum: 2012. December 25. - 09:58:42 »
A GF Trumper készítmények ár-érték arányát (is) lehet vitatni.Nekem bevált ,amit eddig használtam : Eucris,rózsa szappan,ibolya krém. Tökéletesen működik mindegyik,kellemes,kitűnő borotválkozást nyújtanak,diszkrét,tiszta,elegáns az illatuk,rendkívül takarékosak. Kedvelem .

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #169 Dátum: 2012. December 25. - 12:35:23 »
Trumper termékek szerintem is jók (voltak), amíg el nem kezdtem jobbakat használni, ráadásul olcsóbban.
Azóta kicsit megváltozott a véleményem róluk.
Szerintem pl. a Tabac, Nanny's köröket ver a Trumper krémekre és szappanokra.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #170 Dátum: 2012. December 25. - 12:43:46 »
A mintacsomag valóban jó megoldás. Nem drága és korrekt képet kapsz, aztán döntesz.
Olyan műfaj ez, ahol annyi a változó, hogy fokozottan érdemes a saját tapasztalatra, és nem a külső véleményekre adni. Utóbbiak megannyi kis szubjektív valóság, amelyek önmagukban érvényesek, de nem biztos, hogy hozzád is passzolnak.  ;)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #171 Dátum: 2013. Március 06. - 17:34:48 »
Végére értem a GFT mintacsomagnak.  Hát, minden nagyon jó minőségű és kellemes illatú benne, de a skin food számomra a "semmi extra" kategória (jobban esik a Nivea Sensitive ASB), borotvakrémben a TOBS ugyanazt nyújtja olcsóbban, parfümöket pedig nem használok.  A vászonzacsi bejött :)  Érdekes volt ezeket a dolgokat kipróbálni, de kezd kialakulni bennem az meggyőződés hogy egy bizonyos összeghatár alatt már tudok minden igény kielégítő, nagyon jó minőségű borotvacuccokat kapni, e felett pedig max többet fizetek ugyanazért.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #172 Dátum: 2013. Március 06. - 17:51:36 »
Ehhez teljes egyetértésképp hozzáteszek egy +1-et :)
(Próbacsomagügyileg ajánlom még Truefitt és Hill urak szettjét, bár az ő zacsijuk valami kellemetlen műanyagból van.)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #173 Dátum: 2013. Március 13. - 15:39:56 »
Volt valakinek olyan érzése használat közben, hogy az Eucris kifejezetten kellemetlen?  Nyilván minden szubjektív és biztos csomó embernek tetszik, de nekem nagyon nem jött be, kifejezett rossz érzésem volt tőle.  Semmi allergia, de amíg minden más illatukat el tudtam helyezni a jó—ok—nemvennémmeg—nemkellemes skálán, az Eucrisnál végig azon gondolkoztam hogy remélem hamar kijön a pamacsból.  Lehet, hogy azért mert még soha nem találkoztam ezzel az illattal?  Napok alatt se tudtam megszokni.

Az apropó az, hogy az Eucris alján maradt még 1 adag a sampler packból, félretettem gondolván hogy rápihenek és hátha majd bejön, ma végleg elhasználtam.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #174 Dátum: 2013. Március 13. - 15:43:19 »
Mondták már rá, hogy kerozinszagú, vagy gázolaj vagymi....  :crazy:

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #175 Dátum: 2013. Március 26. - 10:28:17 »
A talin a Jótett helyébe... asztalon volt egy kis simítózáras tasakban egy kis darab a lime-os szappanból. Azt kell mondjam, hogy jócskán kell belőle a tisztességes habhoz ledörzsölni (archoz dörzsöltem és ott habosítottam fel), de akkor tényleg tisztességes hab lesz - érezhetően ápol, némileg hidratál és a borotválkozást is úgy segíti, ahogy kell. Illata azonban nem túl intenzív - elképzelhető, hogy sokat állt már, és elszállt belőle az illóolaj? Vagy eleve ilyen halvány az illata?

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #176 Dátum: 2013. Március 26. - 19:09:03 »
Attól tartok, én szabadultam meg ilyen sunyi módon a szappantól meg a skinfoodtól is. A decemberi talin vettem át (azt hiszem greggtől), nagy reményekkel, mert régen evett a fekete fene citromos szappanért.
Azon kívül, hogy tényleg jó, mint szappan, már én sem éreztem azt a citromos illatot, ami szárazon azért valamennyire érezhető volt.
Megkínlódtam én is a jó habért, de helyhiány miatt végül is selejteztem. Nem tudom, Lacusnak milyen tapasztalata van vele, a másik felét ő vitte...
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető stacio

• Törzstag
« Válasz #177 Dátum: 2013. Március 26. - 19:47:53 »
PBF véleményét osztom az Eucris szappannal kapcsolatban. Nagyon kedvelem az illatát, a "működése" is kifogástalan.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Geo. F. Trumper
« Válasz #178 Dátum: 2013. Március 26. - 19:55:58 »
Ó, a Creed! Az tényleg tömény, még engem is fejbe tud ütni, úgy 3 percig...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #179 Dátum: 2013. Március 26. - 20:13:56 »
A szappant már én is továbbadtam, nekem habképzési problémáim voltak (na jó, a Kent-Klar's-Proraso vonal igencsak elkényeztet ezen a téren).
A SkinFood viszont rendszeres használatban van.

Attól tartok, én szabadultam meg ilyen sunyi módon a szappantól meg a skinfoodtól is. A decemberi talin vettem át (azt hiszem greggtől), nagy reményekkel, mert régen evett a fekete fene citromos szappanért.
Azon kívül, hogy tényleg jó, mint szappan, már én sem éreztem azt a citromos illatot, ami szárazon azért valamennyire érezhető volt.
Megkínlódtam én is a jó habért, de helyhiány miatt végül is selejteztem. Nem tudom, Lacusnak milyen tapasztalata van vele, a másik felét ő vitte...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici