Egy ideje már használom a zöld (eukaliptuszos) preshave-et meg az aftershave balzsamot. Nálam már a preshave is olyan, hogy "bejegeli" az arcomat, és érdekes, hogy amikor a pamaccsal és krémmel nekimegyek, akkor kezd csak igazán hűteni (felkavarom a mentolt és intenzívebben párolog?). Mindenesetre úgy tűnik, használ valamelyest, némi vizet spórolok az előkészítésnél, de annyira nem vagyok tőle elájulva, hidegebb helyen pedig ez a hűtő hatás igen kellemetlen is lehet, és ha sokat kenek az orrom alá, a sok illóolaj már tüsszentésre is ingerel

. Inkább a zöldteás verziót veszem, ha veszek még. Ha már preshave, akkor pedig szemezek az American Crew-vel is, no meg lehet, hogy rendelek egy Truefitt & Hill próbacsomagot is a távolabbi jövőben.
Az aftershave balzsamot csak az Avon balzsamhoz tudom hasonlítani egyelőre, és ahhoz képest nagyon jó, tényleg gyógyít, a varázsmogyoró kivonat valóban nem hülyeség (nagyon pici vágásoknál timsó helyett is jó, de ugyanez igaz a Barbon krémre is, abban is van vérzéscsillapító). Az illata picit szúrós, engem - már bocsánat - de a fenyős WC illatosítókra emlékeztet egy kissé, de nagyon kellemes és diszkrét, nem interferál a szantálos Trumper krém igen intenzív illatával.