A notinónál megjelent a kék,
protettivo e idratante vonal (aloe vera és E-vitamin van benne, állítólag). Tubusos krém és ASB (valamint hab). Ha jól sejtem, ez nem az újonnan bevezetett illatok közé tartozik, viszont akkor elvesztettem a fonalat. Eddig abban a hitben voltam, hogy zöld, fehér és piros van, az olaszságot meglehetősen direkt módon kifejezve.
Nem rossz, a Barbonnál egy klasszissal, a Figarónál pedig valamivel jobb. Nagyon békés, tejszínszerű hab készült belőle, nem is kevés. Látható buborékot nem vetett, de megállt a lábán. Az ASB egy kicsit fura volt, nem nagyon akart kijönni az üvegéből.
Illatra elég visszafogott, a mindenféle fórumok alapján valami arcbavágós medvecukorra számítottam. Ehelyett egy diszkrét "idesüss, milyen ápolt és tiszta a képem"-illatot érzek az arcom körül. A gyártó honlapja szerint ámbrás-pézsmás, ami hihetőbb. Majd leteszteltetem, reggel nem jött össze.
Viszont a borotválkozást követően 15-30 perccel spontán libabőrös lett az arcom pár mp erejéig - ilyen szerintem még életemben nem fordult elő velem. Ezt leszámítva meglehetősen, sőt határozottan finom, kíméletes, gondtalan művelet volt. Sehol egy pontvérzés, kipirosodás, igazából közelinek érzem a tökéleteshez.
Kicsit bánom, hogy nem a zöldet vettem meg a kánikula közeledtével, de tulajdonképpen marha gyorsan dolgoznak odaát, ha meggondolnám magam (és csinálok helyet a szekrényben...)