Fehérhez még nem volt szerencsém.
Eddig csak a tubusos krémeket próbáltam.
zöld: kellemesen hűsít, szintúgy zöld preshave krémmel garantált a jegesedés, hideg vízzel alig bírtam. Néha már "ááááááá de hideg" kategoria
De sajna nekem szárítja a bőröm, így alig vártam hogy elfogyjon.
kék: kellemesen hidratálja a bőröm, de nehezebb belöle habot verni és több is kell belöle, ergo gyorsabban fogy. De ezen a fura édeskés illaton nemtudom túltenni magam. Se nem jó, se nem rossz, gyenge illat.
Talán az aloe vera illata lehet az..
piros: abszolút kedvenc. Nekem ez a befutó. Úgy vagyok vele mint a TOBS Jermyn Street illattal. Ha elsétálok a polc előtt, mindig megszagolgatom. Ez a mély, erős szantál illat nekem nagyon bejövős, tervezem venni hozzá a 400milis szantálos aftershavet.
Ebből is több kell a tálkába habcsikaráshoz, ellenben jól puhít, jól siklik vele a penge.
Azt minden proraso krémnél észrevettem hogy késöbb rá kell keverni még párszor és plusz vizet adagolni, különben nagyon kiszárad a hab.
Tégelyes szappanokat még nem próbáltam, pedig hozzám a szappanok állnak közelebb.
Illatra és működésre van különbség a tubusos krém és tégelyes szappan között, vagy ugyanazok mind?
Illetve próbálta valaki az új illatokat? Kiváncsi volnék azure lime, wood spice, stb tapasztalatokra..