Holnap ki is próbálom
Hamarabb végeztem ma a dolgommal, és volt 1,5 szabad órám egy találkozóig, amit a csepeli piac környékén töltöttem el. Ennek lett többek között az eredménye a timsó
Egy nagyon kedves néni volt az eladó egyébként, aki kedvesen elbeszélgetett az előttem lévő idős úrral is, ami általában (sőt inkább mindig) engem idegesíteni szokott, de most valahogy nem. Aztán velem is beszélgetett pár percet, nem volt a terhemre. Hiányoznak valahogy ezek a kis boltok, a kedves eladók az életünkből, legalábbis az enyémből mostanában igen, ráadásul itt igen baráti árakat láttam. Voltak alap (Barbon, Figaro) borotvakrémjei, Arko rúdszappanja, meg pár filléres pamacs is, de utóbbiakat meg se néztem igazából.
A One Euroba is bementem, voltak Lord pengék, Lord borotvák (L111 390 Ft, LP1823 550 Ft)... Figaro (talán 310Ft), Barbon (talán 295Ft), Amigo (170Ft) borotvakrémek... volt sokféle AS is, végül beneveztem egy akciós Old Spice Bearglove-ra 670 Ft-ért, ez lehet hogy hiba volt, mert a boltban jobbnak tűnt az illata, mint itthon, de majd a végső ítéletet úgy is az asszony mondja ki
A Rossmannba is benéztem, megnéztem a prémium borz pamacsot, de egyelőre azt passzoltam. Várok még a jelenlegi tesztelők hosszabb távú tapasztalaton alapuló ítéletére.
Megjött ma a Cinke borotvaszappan csomagom is meg az Avon 2in1 balzsamom és az Amigo borotvakrémem, szóval ezen a napon megint sikerült kiszorítani egy jó adag levegőt a fürdőszoba szekrényből borotválkozós cuccokkal