Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 373266 alkalommal)

Nem elérhető mano66

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 184
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #1950 Dátum: 2024. Március 18. - 12:36:27 »
Nagyon jó a GC84 (bár egész más árkategória, mint a kérdezett RR Teck II), csak ennyiért nem szabad megvenni. Már most olcsóbban meg lehet venni a rasoigoodfellas-nál ingyen szállítással.

Az lehet, hogy ott olcsóbb. De ha tag vagy theshavingbox.hu oldalon kapsz 10% kedvezmény és 25000 Ft felett ingyen csomag küldést. Most akkor hol is olcsóbb? :futyul:
RazoRock Game Changer .84-P . RazoRock Silver 400 Plissoft Noir szintetkus borotvapamacs.

Nem elérhető Warper

  • Tag
  • ***
  • Hozzászólások: 71
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #1951 Dátum: 2024. Március 18. - 13:38:51 »
Az lehet, hogy ott olcsóbb. De ha tag vagy theshavingbox.hu oldalon kapsz 10% kedvezmény és 25000 Ft felett ingyen csomag küldést. Most akkor hol is olcsóbb? :futyul:

Az olaszoknál van 10% cashback, amit a következő vásárlásodnál felhasználhatsz. De nem vagyok az ügynökük, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy érdemes megnézni az árakat ekkora értéknél illetve figyelni az akciókat.
 
Egyébként regisztrálva vagyok az említett FB csoportban, de többször is azt láttam, hogy a tulajdonos rászólt azokra, akik más beszerzési forrásokat mertek említeni. Mivel az ő fóruma, erre minden joga megvan (bár kérdezhetnénk, hogy akkor miért hívják fórumnak), de nekem is megvan arra a jogom, hogy ezt ne tartsam szimpatikus hozzáállásnak.

De nyilván mindenki ott vásárol, ahol szeretne.

Nem elérhető Forri

  • Törzstag
  • *****
  • Hozzászólások: 2021
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #1952 Dátum: 2024. Március 22. - 09:25:44 »
A Tech szerintem jóval kevésbé harapós mint a Slim Twist, viszont hónalj ill. test borotvának tökéletes.   :)

Viszont megint visszatérünk oda, ami  a fórum kb minden topicjának a sarkalatos pontja, hogy mi az egyéni preferenciád. Vékony-ritka borosta, erős-sűrű, ritka - erős, plusz ehhez a bőr tulajdonságai, borotválkozás gyakorisága, előkészítésre szánt idő, módszer stb stb. Mert amúgy mindenki azt tolja, hogy NEKI mi vált be, de nem biztos hogy neked is az lesz a nyerő.

Szóval ha a Slim Twist bevált, de harapósabbat akarsz, akkor javaslom vegyél egy Lord L111-et, még ha nem is tetszik külsőre.
Filléres tétel, de  alaposságban, harapósságban simán hozza a Mühle R41 szintjét.

Nekem is hosszú tenyerem van, így a hosszabb-nehezebb nyelű készülékek jöttek be.
Ilyet használok évek óta, sajnos már nem kapható:
https://www.amazon.com/gp/product/B00FHIKU46/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

A feje harapósságban kb Slim Twist, vagy kicsit felette, a nyél tulajdonságai meg kb R41 Grande. Ha arra van igényem, van hozzá egy kínai "R41" fej, és a kör be is zárult.
Nekem ez a kombó kellett, majd idővel te is rájössz, hogy neked mi az ideális. :)

Amúgy ezt az eredeti Mühle, Edwin Jagger vonalat én akkor engedtem el végleg, amikor rájöttem milyen puha anyagból vannak. Egyszer leesik, csapnak koccan aztán mar deformálódik is. Nem vigyázni akarok rá, hanem használni.Ez is egy szempont..

Szia!

Először is nagyon szépen köszönöm a pamacsra vonatkozó ajánlásodat, tanácsodat.  A pamacsokon kívűl, a RazoRock gyártó más termékei közül a Tech II-es borotvával van esetleg tapasztalatod. Megérheti esetleg a vintage Gillette England X2 Super Slim Twist mellé beszerezni, vagy hatékonyságban az is elmarad? Ha jól látom a képeken, mintha tech jellegű fejjel rendelkezne, illetve takarja a pengék teljes terjedelmét oldalirányban, bár a markolatának kialakítása vett fel bennem kérdés a csúszosság terén. Közeledik a névnapom, és valamivel meglepném magamat. :D  :jajne:

Tisztelettel, Gábor.

UI: Nem szerettem volna a kérdéseimmel szétoffolni a Kezdők, ide topikot, ezért kerestelek meg privátban.
(szerintem)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici