Szia,
Én csak a King C Gillettet tudom ajánlani, én egy fél éve kezdtem vele és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. ("De már gondolkozok egy Yaqi DLC-n is")
A borotvahabot hanyagolnám, a borotva szappan meg, attól függően hogy mire is érzékeny a bőröd.
Nekem is érzékeny, de csak a penge nem mindegy neki hogy milyen. Szappannal mint később kiderült nincs semmi baja. Ugyan úgy húzom le a Proraso White-al ("Nekem is vele volt az első találkozásom") mint egy Barbonnal.
Pamacs, én egy Wilkinson pamaccsal kezdtem. Nekem kezdésnek nagyon jó volt, de vannak erős hátrányai. Az általad írtakat nem próbáltam, de én is szemezgettem velük. ("És mivel nagyon szeretem a pamacsolást
, így már be mertem vállalni egy Yaqi Silvertip pamacsot. De még várok rá hogy megérkezzen")
A penge az egy nagyon jó kérdés, a KGC ad egy 5 db-os pakott. Én még vettem mellé amit csak tudtam, és később még berendeltem ritkábbakat is. Ki kell tapasztalni, sajnos ide nincs egységes vélemény. ("Számomra, amiket az arcom és főleg a nyakam a legjobban szeret, az a PTFE - teflon bevonatú pengék. pl. Gillette Silver Blue, kék Lord Extra, a másik kivétel pedig a drágábbik pengékből a Mühle az, amihez gyakran nyúlok. De én egy fél év alatt nem jutottam el oda, hogy rábökjek egy pengére, hogy igen nekem ő az igazi")
Illetve, amit nem említettél, de ha nincs akkor vagy egy timsó tömböt, vagy pedig sticket szerintem szerezz még be. Ez most nem elriasztás, én az elején valahol mindig megkapartam magam, és a kis pontvérzéseken könnyen tud segíteni.