Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni késes borotva vásárlásban!
Teljesen kezdőként nem tudom eldönteni, hogy melyik márkát szabad megvenni! Már egy pár napja olvasom a fórumot de nem jutok előrébb a megfejtésben!
Szeretnék egy olyan borotvát ami jó éltartó / nem kell 10 alkalom után kövön is megfenni/, gondolok itt arra, hogy pl, bőrön egy párszor használat előt áthúzni és mehet az akció. Vagy Ha pl véletlenül leesne akkor ne menjen tönkre az éle vagy ne törjön szét! A nyele mondjuk 5 év után ne maradjon a kezembe stb. stb. Nem tudom, hogy van e ilyen ami ezeknek a kritériumoknak megfelel de ha van segítsetek ne tartsátok magatokban!
Melyik márkában bízzak? Böker, Dovo, Thiers Issard... Mondjuk az utolsóról egész jókat olvastam!
A penge milyen anyagból legyen? Szerszám acél, szénacél, c150, k460 stb stb... annyi mindent olvastam, hogy már fogalmam sincs milyet is válasszak meg melyik is lenne ideális!?
Esetleg tudnátok EU-s webshopokat ahol körül tudnék nézni és nagy a választék? Eddig ezeket találtam:
www.theinvisibleedge.co.uk, rasiermesser-shop.de, der-schleifer.de !
Vagy esetleg olyan embert aki nem aranyárban készít borotva késeket? Mert ha van ilyen inkább az ő zsebébe raknám a pénzt és nem egy webshopéba!
Elnézést, hogy ilyen kacifántosan és ennyi mindent kérdezek elsőre, de már kezd káosz lenni a fejemben és szeretnék egy jó késes borotvát bírtokolni és teljes megelégedéssel használni!
A válaszokat előre is köszönöm!