A Goodfella kapcsán már érintettem a következő témát, de a választ mai napig nem tudom, hogyaszongya, a régi (meg néhány mostani) DE borotváknál miért lóg ki a penge széle kétoldalt a fejből? Első tipp az, hogy a penge cseréjénél ez hasznos, de akkor a Goodfellánál és mintha a Feather méregdrága csupazsozsdamentesénél (és bizosan van még más készülék is) meg mé' nem...há' pedig ezekben is kell pengét cserélni...
Már mér' lenne hasznos , nekem néha pl. elvágja a kezem, ha nagyon rá van szorítva/régóta nem szedtem szét a 3 részes borotvámat.Idézetet írta: FBP - 2011. Június 10. - 15:02:57A Goodfella kapcsán már érintettem a következő témát, de a választ mai napig nem tudom, hogyaszongya, a régi (meg néhány mostani) DE borotváknál miért lóg ki a penge széle kétoldalt a fejből? Első tipp az, hogy a penge cseréjénél ez hasznos, de akkor a Goodfellánál és mintha a Feather méregdrága csupazsozsdamentesénél (és bizosan van még más készülék is) meg mé' nem...há' pedig ezekben is kell pengét cserélni...
Kilóg oldalt, de csak a merkur fejekre megy rá, a Tech-fej négy sarkában lévő bütyök nem tesz jót neki
No, tegnap este megnéztem a 3 lyukú penge dolgot.Gillette ball-end tech-be rakva a 3 lyukú, oldalt lekerekített pengét, ugyanúgy kilóg a két szélén, mint az újabb pengék. (Na jó, kicsit kevésbé, de kilóg)