Sziasztok, kb. fel eve borotvalkozom DE borotvaval, pontosabban egy EJ DE89-el, viszont tul erzekeny a borom es tul vastag szalu a borostam, mintha az EJ nem lenne eleg a feladathoz mert tobbszor at kell mennem 3 koron belul is egy adott reszen es akkor se tokeletes az eredmeny viszon novelem az irritaciot. A kerdesem az lenne, hogy alkalmas e lehetne szamomra egy r41es, mivel azzal ha minden igaz le lehetne csokkenteni a koroket, igy az irritaciot is, persze ha helyesen van hasznalva?
Soktényezős a dolog. Az előkészítés,a szappan, a penge, és a borotválkozás gyakorisága ideális, megfelelő?
Más is lehet ám a ludas, nem feltétlenül csak a borotva.
Mindig zuhany utan, es este. Zuhany utan meg atmosom az arcom szappanal, utanna pedig feher pre shave proraso, szappan az volt mar feher proraso krem, szappan is, cella, woolfat, mind jo. Birotvalkozas utan pedig clubman majd nivea post shave erzekeny borre. Pengek pedig astrak, lord sc, 7oclock, persona, feather... De ugy vettem eszre hogy minnel ellesebb, annal jobb. Az a gond hogy nagyon eros a szorzetem es a kimeletesebb pengekkel sokat kell "simogatnom" az arcom hogy sima legyen, ami nem eppen jo, mert nagyon erzekeny a borom. Hetente 2x, nax 3x borotvalkozom. Forumokon tobben megosztottak a velemenyt, hogy EJ tobb napos eros arcszorzetre nem a legmegfelelobb, persze kezdo borotvanak tokeletes. Mi mas johetne meg szoba? Pl zart fesus borotvaknal amik kimeletesebbek? Koszonom a valaszt
Odoslané z Lenovo S1a40 pomocou Tapatalku