Nos, a Mühle. Azóta tetszik ez a borotva, hogy megláttam itt (köszi Astra501!
). Sokat hezitáltam, hogy kell-e nekem, végül nem egész két hete a névnapomon megrendeltem.
Akció is volt (-15%), 4 csomag pengével és postaköltséggel együtt 38 eurót fizettem.
Elmodhatom, élőben még jobban tetszik, mint a képeken, videókon. Matt felülete van, ami nálam plusszpont. Súlya 88 g a konyhai mérlegünk szerint. Fogása kellemes.
Ami külön érdekes, hogy a fej két szélén nem lóg ki a penge. Igazítani utólag nem kell, nagyon pontosan passzol a helyére. Egyedül a kanóc zavar a végén, holnapi program rész lesz az eltávolítása. Ha jól értettem, Geofatboy Youtube videójában azt mondta, alaposságban az R89 és a Rocca közé esik.
A fenti leírást még ebédszünetben kezdtem írni, azóta már ki is próbáltam, Gillette Perma-Sharp penge került bele. Így elsőre nagyon jó volt vele borotválkozni, bár mostanában elszoktam a hosszú nyelektől. Alapos, azt elmondhatom, síma lettem, mint egy lesőharcsa. A 89-es fejtől agresszívabb, az biztos, pár helyen meg is vágtam magam, de részben az én hibám, lehettem volna óvatosabb is elsőre.
Összeségében pozítív a véleményem a Companion-ról.
A képek minősége miatt elnézést, talán egyszer fotózni is megtanulok majd.