Sziasztok!
Már nagyon vártam a fizunapot,és végre eljött.
Utamat egyből a rég áhított Mühle R89 megszerzése felé vettem, és jelentem most már büszke tulajdonosa vagyok;)
Bevallom sokat hezitáltam,(EJ89 és MühleR89 között)mivel volt olyan vélemény a fórumon melyből az jött le, hogy nem tökéletes a krómozás ,esetleg silányabb termék lenne.
Gyerekek?ennél tökéletesebb nem hiszem hogy lehetne?Jelentem azok táborába tartozom akik szerint igenis tökéletes munkát alkottak a gyártók. Választásom pedig a nyél kialakítása miatt esett rá (bár meg kell jegyeznem ha szappanos lesz a kezed ,valóban csúszik, akár sima mint Edward, akár recés mint a Mühlém (feltételezem a krómozás miatt ahogy azt már fórumtársunk is írta).
Kicsomagolás után alig vártam, hogy beélesítsem.
Előtte műanyag Wilkit használtam sokak által nem szeretett kék Gillette pengével (Nekem ugyanis bejött. Jobban szerepelt, mint a Derby,vagy Wilkinson.),és hogy összehasonlítsam az r89 et a Wilkivel, nos ebbe is a kék penge került.
Beretva első érdekessége a súlya volt. Nem könnyű, számomra tekintélyt parancsoló. A fej szét majd összecsavarása elképesztően finom. Összeszerelés után még 5 percet gyönyörködtem benne, majd indult a bevetés.
A Edwin Jagger borotvahab már alig várta Mühle cimborájával a találkozást.
Az első húzás bár félve, de határozottan ment. Wilkinél hangosabb sercegés volt hallható és
éreztem a borotva hőmérsékletét Nagyon kellemes volt. Pillanatok alatt felvette a R89 a víz hőfokát. Egyik húzás a másik után ,és arra eszméltem fel, hogy a harmadik körben (már szőrrel szemben) a számomra kritikus Ádámcsutka melletti forgómnál úgy siklott, hogy észre se vettem, hogy túl vagyok rajta.
Elképesztő
Már megérte nekem.
Az utolsó kör magáért beszél? BBS! Ilyen simát bizony Wilkivel nem tudtam produkálni.
Egy gondom viszont van... Sokára lesz a legközelebbi borotválkozásom.