Betyárka- egy gyors válasz. Én sem hittem benne, de Gyufa és saját kíváncsiságomat kielégítendő elkészítettem egy otthoni prototípust. A lényeg, hogy most van egy, ami kést, borotvát boldogan políroz. Csak részben parasztvakítás, másik oldalról pedig lassú de hasznos élfrissítő. A probléma szerintem a bevonatoknál kezdődik, de pl. a bőr, és néhány körömpolírozó PU, egyáltalán nem jó a feladathoz. A szilikon ( ker. forgalomban szilikon alátét- vágódeszka, gyúródeszka alternatíva) érdekes de jobb élt lehet rá visszavarázsolni... ami persze nem lesz teljesen gyári és hamarabb dobja az élét, de jópárszor újra lehet így élezgetni. Élezgetni és nem élezni! Én azt gondolom, hogy az olyan mikrosérüléseket amik kezdenének zavaróak lenni szépen visszahajtogatja ( vagy egyenesen letöri, lekerekíti ) az élről, de mindenképpen egyenletesebb lesz tőle az él, nem fog ideig óráig karcolni, tépni. A procedúra sajnos lassú, de nem teljesen parasztvakítás... az, hogy több évig tudsz egy M3-at használni így az hülyeség, illetve akkor enélkül is tudnád.... Mikroszkóp alatt sajnos túl sokat nem látni, mert pont éliről kéne vizsgálni, ami nálam otthoni mikroszkópokkal szinte lehetetlen, úgyhogy vizuálisan sem tudom alátámasztani mi történik az éllel, de, hogy lehet így pimpelni még egy kicsit az M3-on azt én is elhiszem már.