Az összevagdosáshoz:
nem értettem hogyan vagdossa össze mindenki a fenőbőrt. Éleztem már gyalukéstől konyhakésig sok mindent, és nem túl bonyolult dolog az ilyesmi. A fenés meg mindig könnyebb mint az élezés. Számomra kicsit nevetséges volt a sok fakezű. Ez akkor is eszembe jutott amikor kb.: 3 hónappal ezelőtt először álltam borotvával és bőrrel a kezemben a fürdőszobában, és magamban mosolyogtam a sok bénán.
Még végig sem húztam a kést már bele is vágtam a bőrbe. Komolyan mondom csak rátettem, és meg is volt az első vágás még csak meg sem mozdítottam a kést . Gondolhatjátok mi volt amikor még el is kezdtem húzgálni a borotvát. Most 3 hónap után le fogom cserélni, mert mostanra megtanultam használni a bőrt annyira, hogy már kb.: 1 hónapja nem vágtam bele.
Ha elfogadtok egy tanácsot egy fakezű béna amatőrtől, ne áldozzatok sok pénzt az első bőrötökre. Az enyém 80 cm hosszú 5 cm széles kicsit puha bőr. Szerintem ezen meg lehet tanulni karbantartani a borotvát , a lényeg hogy az egyik oldala sík és sima legyen.
Ui.:Arra gondoltam teszek fel egy képet a bőrről, hogy tanulságul szolgáljon minden kezdő késesnek, de csak égne a pofám amiatt hogy mennyire össze van darabolva.