Nem számoltam be a fenti csomag használatba vételéről. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve, CSAK: a csomagból kifelejtették a kellő beidegzettségű és gyakorlottságú kart, így a kapirgálások még majdnem mindig piros pettyek petykézik, főleg az állcsontom alatt, ill. a nyaki részen. Problémás terület még néha az állam nem éppen síkokkal határot részei. Azért a helyzet egyáltalán nem rossz: heti átlag két borotválás megtartása mellett alapvetően sikerült a szőrbenövéseknek búcsút inteni, és ami megmaradt az csak enyhe razor burn, de ennek eltüntetéséhez már a technikát kell első sorban csiszolni.
A kapott csomagban lévő zöld Gillette 7 O'Clock pengék jók voltak, elfogytak. Próbálkoztam utána Wilkinsonnal, amivel még nem sikerült megbarátkozni, illetve most zöld Lord van a készülékben, eddigi legkellemesebb pengém.
A Müller akciós ajánlatából szereztem be Speick szappant, krémet, és AS balzsamot. Ezek közül az elsőt és a harmadikat már ki is próbáltam, a szappan nagyon, a balzsam - főleg illata, állaga, megjelenése miatt - kevésbé jött be. Ezen kívül a szoftver része a Proraso (Bigelow) krém a fent linkelt csomagból, Proraso pre/after krém (zöld), Proraso zöld szappan, Nivea Sensitive AS balzsam, Old Spice lagoon AS. Utóbbi jó alkoholos, arcletépős, de azért főleg nyáron lehet létjogosultsága.
Szörnyű doloog a gépszíj effekt: lassan kezdek gondolkodni, hogy ki kéne próbálni a kést is... Persze előbb nagyobb gyakorlatot lenne érdemes szerezni a DE-vel, illetve nem bánnám egy modern Merkur (Futur talán?) DE-t is. Meg persze további pengéket. A lakásunk alatt lévő, családi üzemeltetésű háztartási bolt kínálatából még nem próbáltam az ASTRA pengéket, de majd beszámolok arról is.