Akkor erre reagálok én is, leírom a saját véleményemet ezzel kapcsolatban.
Én már kb gyerek korom óta, Mach 3-al, majd később Fusionnal borotoválkoztam, azonban kb 4 éve vagy 5 éve nem tudom pontosan áttértem arra, hogy DE-vel borotválkozom!
Konkluzió a Mach 3 arcra, kb 6-8 alkalomnál már azért kicsit szaggat, és nem adja meg azt a babapopsit, amihez én hozzá vagyok szokva.
Fusion az már jobb, azonban az is kb 10 alkalom után már azért húzza a bőrömet, így tehát az kb addig bírja.
Most jön az amire én rátértem, a fejemet szoktam borotválni Fusionnal és teljesen bevált, elsőnek bekenem borotvahabbal, majd száliránnyal lefele húzom elsőnek, majd felfele a 2 körben!
Egy penge általában 4-5 hónapig kíváló, hozzáteszem hetente 2X borotválom a fejemet és semmi baja sincsen, irritációt sem találok tehát működik.
Tömődés na ez még megér egy misét
ha eltömödik, akkor ott van a melegvíz és kikell mosni belőle és kész, továbbra is ugyanúgy lehet használni mint előtte, tehát nem értem a kérdést hogy nem lehet kipiszkálni, dehogy is nem csak akarni kell ennyi a lényeg.
DE imádom és szeretem semmi gond sincsen vele, ami nekem ezzel kapcsolatban bevált, az nem más mint a zöld astra, az egy nagyon jó cucc, általában az is bírja egy 6 -8 alkalmat majd cserélem, az arcom cserébe babapopsi lesz és imádom szeretem.
DE tekintetében van egy nyílt fésűsöm, illetve egy Lord L6.
Tehát a Fusion nem rossz, illetve a Mach 3 sem, eltömödős szempontjából meg ajánlott meleg vízes csap alá rakni és kifog jönni, probléma tehát megoldva.
Illetve ha valaki a kezébe vesz egy borotvát, tanuljon meg borotválkozni, illetve gyakrabban öblíteni meleg vízben.