Szerző Téma: Merkur  (Megtekintve 431955 alkalommal)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
Re:Merkur
« Válasz #300 Dátum: 2011. Február 17. - 19:52:48 »
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #301 Dátum: 2011. Március 13. - 11:32:56 »
Szenzációs, köszönöm!

Sziasztok!

Én is egy Futur borotvával büszkélkedhetek és lehet figyelmetlen vagyok, de nem találtam meg a leírást arról, hogy hogyan kell szét szedni.
Kenőanyagnak a német eheim kenőzsírját ajánlanám...

Köszi,
Tamás
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 13. - 11:45:29 írta beo1329 »

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #302 Dátum: 2011. Március 13. - 12:02:27 »
Szia Tamás,

üdv a fórumon. Nem vagy figyelmetlen, január 27-én ott kellene lennie velosolex hozzászólásának, de eltűnt... Megnézzük mit lehet tenni ezügyben.

Egyébként a legmagasabb fokozatba kell tekerni a Futurt, egy határozott mozdulattal lenyomni a fejet és úgy tartva tovább tekerni a nyélrészt. Így szépen lecsavarható.

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #303 Dátum: 2011. Március 13. - 12:36:45 »
Szia Tamás,

üdv a fórumon. Nem vagy figyelmetlen, január 27-én ott kellene lennie velosolex hozzászólásának, de eltűnt... Megnézzük mit lehet tenni ezügyben.

Egyébként a legmagasabb fokozatba kell tekerni a Futurt, egy határozott mozdulattal lenyomni a fejet és úgy tartva tovább tekerni a nyélrészt. Így szépen lecsavarható.

Köszönöm Cotag!

Amúgy Te ihlettél arra, hogy futurt válasszak. Be is vált. Nincs összehasonlítási alapom, egyszer használtam hagyományosat. Még erdélyben az Apám borotváját, de az eddigi gilette fusionos tapasztalatiamhoz viszonyítva (amivel EDDIG meg voltam elégedve) a futur egy csoda. Csak még szépítenem kell a technikán, ugyanis hozzászoktam a gilette fusionhoz.

Tamás

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #304 Dátum: 2011. Március 13. - 13:28:15 »
Köszönöm Cotag!

Amúgy Te ihlettél arra, hogy futurt válasszak. Be is vált. Nincs összehasonlítási alapom, egyszer használtam hagyományosat. Még erdélyben az Apám borotváját, de az eddigi gilette fusionos tapasztalatiamhoz viszonyítva (amivel EDDIG meg voltam elégedve) a futur egy csoda. Csak még szépítenem kell a technikán, ugyanis hozzászoktam a gilette fusionhoz.

Tamás

Én köszönöm, örülök ha bevált és nem vezettelek félre  ;) A technika jön magától, csak idő kérdése, nem szabad erőltetni én mindig elszúrtam valamivel, ha nem volt tökéletes az eredmény, elkezdtem erőltetni a dolgot.
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 14. - 09:09:08 írta cotag »

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #305 Dátum: 2011. Március 13. - 23:57:19 »

Igen... ami jó a halaknak, azt rákenném az arcomra is......   :sör:

reofil
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #306 Dátum: 2011. Március 14. - 00:03:16 »

Igen... ami jó a halaknak, azt rákenném az arcomra is......   :sör:

reofil

Most ez vicc akart lenni? Szívesen fogadok tanácsot kenőanyagot illetően. Amúgy egyszerű szilikon zsír, nincs szaga.
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 14. - 00:44:44 írta beo1329 »

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #307 Dátum: 2011. Március 14. - 10:43:53 »
Sziasztok!

Igaz,nekem nincs Futur-om(egyenlőre),de azt tudom,hogy a WD-40 nagyon sok mindenre jó!Többfunkciós:víz és por taszító,korrózió gátló,és szuper kenőanyag!Palackos kiszerelés,kis műanyag csővel az apró,eldugott helyekre!Nem olcsó,de kevés kell belőle.
Szerintem jó az ilyen finom mechanikájú dolgokra is.

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #308 Dátum: 2011. Március 14. - 11:20:07 »
A következő lépés meg a mossuk Brigéciollal lesz? :)
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #309 Dátum: 2011. Március 14. - 12:30:25 »
Sziasztok!

Igaz,nekem nincs Futur-om(egyenlőre),de azt tudom,hogy a WD-40 nagyon sok mindenre jó!Többfunkciós:víz és por taszító,korrózió gátló,és szuper kenőanyag!Palackos kiszerelés,kis műanyag csővel az apró,eldugott helyekre!Nem olcsó,de kevés kell belőle.
Szerintem jó az ilyen finom mechanikájú dolgokra is.

A WD-40ről hallottam, de mintha az írja, hogy ha bőrre vagy szembe kerül akkor azonal bő melegvízzel le kell mosni. Szóval ha kifolyik egy kevés és bőrre kerül akkor nem biztos , hogy jótékony hatást fejt ki.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #310 Dátum: 2011. Március 14. - 12:36:31 »
Ezt nem tudom.Nekem sok dologhoz bevált.Mivel sprayről van szó,egyenletesen teríthető és kevés kell belőle,legfeljebb összeszerelés után a maradékot letörlöd.
Másik dolog,amit szoktam használni finom mechanikájú dolgokhoz a parafinolaj.Eredetileg bőrök(kabát,kesztyű,zakó,stb.) puhításához ajánlják,de a finomsága miatt szerintem jó ilyenfajta dogokhoz is.Ebből is csak cseppek kellenek.

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #311 Dátum: 2011. Március 14. - 12:38:05 »
Ezt nem tudom.Nekem sok dologhoz bevált.Mivel sprayről van szó,egyenletesen teríthető és kevés kell belőle,legfeljebb összeszerelés után a maradékot letörlöd.
Másik dolog,amit szoktam használni finom mechanikájú dolgokhoz a parafinolaj.Eredetileg bőrök(kabát,kesztyű,zakó,stb.) puhításához ajánlják,de a finomsága miatt szerintem jó ilyenfajta dogokhoz is.Ebből is csak cseppek kellenek.

Köszönöm a véleményed. Lehet végül kipróbálom. Több dologra is jó lehet még. Parafinolajat hol lehet venni?

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #312 Dátum: 2011. Március 14. - 12:55:16 »
Igazán nincs mit!Én is kísérletezgető típus vagyok.Tudtommal patikában lehet hozzájutni a leghamarabb és a legolcsóbban.

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #313 Dátum: 2011. Március 14. - 21:45:08 »

reofil

Most ez vicc akart lenni? Szívesen fogadok tanácsot kenőanyagot illetően. Amúgy egyszerű szilikon zsír, nincs szaga.

Off ! ( ha már ilyen szépen meg lettem szólítva)

Nem ! Nem vicc!  A német eheim, a világ egyik legkomolyabb akvarisztikai termékeket gyártó cége. A műszaki berendezései, a német mercedes minőséget képviselik az akvarisztikában

vagy elírtad a nevet....... egyébként az eheim grease nevű cuccot  a külső vödrös szűrők szilikon tömítő gyűrűjének kenésére, illetve a dupla csapos kuplungok szilikon tömítéseinek kenésére ajánlják

On

reofil
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #314 Dátum: 2011. Március 14. - 21:47:45 »

reofil

Off ! ( ha már ilyen szépen meg lettem szólítva)

Nem ! Nem vicc!  A német eheim, a világ egyik legkomolyabb akvarisztikai termékeket gyártó cége. A műszaki berendezései, a német mercedes minőséget képviselik az akvarisztikában

vagy elírtad a nevet....... egyébként az eheim grease nevű cuccot  a külső vödrös szűrők szilikon tömítő gyűrűjének kenésére, illetve a dupla csapos kuplungok szilikon tömítéseinek kenésére ajánlják

On

reofil

Igen, mindezt tudom. Akvarisztikával foglalkozom és nagyra tartom az eheimet..tapasztalatból... Csak azt hittem, hogy gúnyolódsz. Bocsánat a félreértésért.

p.s.: Bekentem szilikonzsírral...teljesen más érzés állítani rajta:D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici