Szerző Téma: Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...  (Megtekintve 212766 alkalommal)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
Re:Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...
« Válasz #210 Dátum: 2012. November 01. - 21:04:32 »
Érdemes a keres topikban próbálkoznom, van valakinél elfekvő, nem használt NB sampon?
Nekem is mondták, hogy nem kapok Tubbyt másodkézből, itthon. 10 nap alatt (átvétellel együtt) lett. Ugyh IGEN. ;)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #211 Dátum: 2012. November 01. - 21:36:06 »
Már, hogy megrendelted?

Ha rendelek, akkor több mindent hozatnék Náncsiéktól, de most éppen CE irányban tapogatózok.
Nekem egy picike polcom van a fürdőben, nincs szándékomban terjeszkedni...tudom, tudom, többen így kezdtétek.  :fetreng:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #212 Dátum: 2012. November 02. - 19:52:17 »
Nem, én kifejezetten a keres topicban kerestem.

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #213 Dátum: 2012. November 02. - 20:45:03 »
Most, hogy figyelmesebben is végigolvastam az előző hozzászólásodat, tényleg erre utaltál.  :fetreng:
Köszi!

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #214 Dátum: 2012. November 03. - 06:08:19 »
Most, hogy figyelmesebben is végigolvastam az előző hozzászólásodat, tényleg erre utaltál.  :fetreng:
Köszi!
:sör:

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #215 Dátum: 2012. December 15. - 19:02:22 »
Visszatérve picit a dezodor-problémakörhöz.
Nyáron lelkendeztem a Himani Navratna Cool indiai talkumporról.
Hát.... korai volt. Igazi testmozgásnál úgy rábüdösödtem, hogy ihaj...

Viszont most az ősszel felfedeztem a DDA diszkontok polcain a Mennen Speed Stick felújított verzióját.
E márkát már régen nem láttam, pedig tinédzserkorom első dezodora volt sokáig.
Kenős, stift-jellegű, de nem morzsálódik, kifejezetten lágyabb viasz-jellege van.
És: nincs benne alumínium - nem vagyok fóbiás, de ez azért jól hangzik, adtam neki egy dobást "nem igaz, hogy csak az alumínium-hidroklorid tud eléggé antibakteriális lenni" felkiáltással.
Illatból én most a "Power of Nature - Lightning" változatot vettem, kommersz és mű, de bejövős, és ugyan illatfelhőt nem okoz, de tartós - bő fél nap után is érezhető.
Alumínium-hiány ide vagy oda, még sportolás után sem büdösödök be, ha ezt kenem fel - úgyhogy juhé,  :boldog: és csak 450 Ft körül van a DDA-ban.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #216 Dátum: 2012. December 16. - 00:30:36 »
Tízen akárhány éve csak old spice t használok hónaljban. Volt egy időszak anno mikor csótány szagom volt akármit és akárhogy használtam ezt egy borotválás megoldotta. azóta semmi problem. Fehér dolgokat nem csipem mert mindent összefog.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #217 Dátum: 2012. December 16. - 14:44:09 »
Ez a Mennen nem fehér (hanem kék!), és tényleg nem fog, nem morzsázik, nem porlik.

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #218 Dátum: 2012. December 16. - 21:23:21 »
WU2: csakis. Ifjabb, piperkőcebb koromban még variáltam, de már nagyon rég nem.
Hanem az ősszel majdnem írtam nekik egy levelet. Ugyanis megvettük az új flaskát, és más volt az illata, olyan, amit nem szeretek. Van itthon egy Yves Rocher sampon, hennás, tökolyan volt. Én meg fölháborodtam, hogy mithogymár, csak úgy változtatgatni a jó öreg illaton.
Aztán egy hónappal később teljesen véletlenül vettem észre, hogy figyelmetlenül nem a normál WU2-t vettük, hanem a zsíros hajra valót, ezért volt az illatkülönbség.
Azóta nagyon figyelek... :)

Nem elérhető egon olsen

• Tag
« Válasz #219 Dátum: 2013. Január 05. - 15:51:47 »
WU2: csakis. Ifjabb, piperkőcebb koromban még variáltam, de már nagyon rég nem.
Hanem az ősszel majdnem írtam nekik egy levelet. Ugyanis megvettük az új flaskát, és más volt az illata, olyan, amit nem szeretek. Van itthon egy Yves Rocher sampon, hennás, tökolyan volt. Én meg fölháborodtam, hogy mithogymár, csak úgy változtatgatni a jó öreg illaton.
Aztán egy hónappal később teljesen véletlenül vettem észre, hogy figyelmetlenül nem a normál WU2-t vettük, hanem a zsíros hajra valót, ezért volt az illatkülönbség.
Azóta nagyon figyelek... :)
Fellelkesültem,tesóba elmentem,vettem mindkettő fajta wu2-t!Mindkettő bejön,működik!Ár-érték arányban Best Buy!Jó visszatérni néha a régi elfeledett márkákhoz!

Nem elérhető Ser Renly

• Törzstag
« Válasz #220 Dátum: 2013. Január 26. - 15:21:45 »
Sziasztok!

Tanácsot kérnék. Tegnap voltam fodrásznál, elhatároztam, hogy ezentúl egy szolid választékot fogok fésülni a hajamba. Magától persze nem marad úgy a hajam, főleg mosás után. Azon gondolkozom, hogy mit kéne rátennem. A zselét nem szeretem, mert összeragasztja a hajam, a(z olcsóbb) waxot nem találtam elég tartósnak, hajlakkban pedig nem gondolkozom. Külföldi honlapokon olvastam viszont a hagyományos pomádéról:

Állítólag ha megfelelően alkalmazzuk, akkor nem azt a fényes nedves csillogó hatást kelti, mint amit a rockabilly énekesek favorizálnak, hanem egyszerűen csak akár napokon át is kitartó tartást ad, persze azért fényesebb is lesz tőle a haj valamivel (amit nem bánok).

Valakinek volt már dolga ilyesmivel? Itthon lehet-e még kapni ilyet egyáltalán? Ti mit tesztek a hajatokra (ha tesztek)?

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #221 Dátum: 2013. Január 26. - 16:24:24 »
Én semmit mert géppel vágom. Ahogy az asszony mondaná ritkás a hajam. :crazy:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Stefan

• Törzstag
« Válasz #222 Dátum: 2013. Március 23. - 20:38:27 »
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Valahonnan kaptam egyszer kecsketej szappant. nagyon megszerettem, mondhatni bevált a maradék hajamra és a viszketeg fejbőrömre. Szeretnék most rendelni pár darabot, de zavarba ejtően sok helyen árulják őket a neten. Melyik az a webshop ahonnan garantáltan jó minőségű, kézműves kecsketej szappant lehet venni??

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #223 Dátum: 2013. Március 23. - 20:51:13 »
A Meskan szerintem korrektek a csajok.  ;)

Nem elérhető Stefan

• Törzstag
« Válasz #224 Dátum: 2013. Március 23. - 21:17:01 »
Köszönöm! Le is adtam a rendelést "mtina"-nak. szimpatikus termékei vannak jó áron.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici