Megmondom őszintén nem tudom "szakmailag" mit írjak róla, (de csak, hogy poénnál is maradjak (fehege éltársnak figyelmébe), nincs benne Cocoamide DEA! és akkor b+ nem fog habzani!)
Kicsit komolyabban. Nátrium Oleát, ha ezt látom, melegség fut át rajtam...
( sokkal inkább, mint a NaTalloát! (MarhafaggyúNasója), ami kicsit durvábban is tisztít) Hogy milyen minőségű az említett konkrét szappan, nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még... a Dalan-t a magyar(török) forgalmazóval együtt elég jól ismerem, csak jókat mondhatok róluk. Az biztos, hogy kommersz cucc, kommersz áron, de ezért megpróbálják a legjobbat nyújtani. Kb. ugyanaz lehet a hozzáállás, mint a Lordnál, szóval Dalanéknál hanyag dolgokat nem fognak gyártani. Megnéztem az összetevőket is. Talán egy mondatban: egyszerű, de nagyszerű... a szintetikus adalékanyagok azért itt is ott figyelnek benne, de nyilván ez megbocsátható, valaminek tisztítania is kell... Ami a babérolaj szappant illeti. Ez izgis, de megint nem tudok nyilatkozni, mindenesetre ennek speciel különösebben nem dőlnék be... akinek korpás a fejbőre, hosszútávon ez sem valószínű, hogy megfogja oldani. Ugyebár bármilyen növényi olajból lehet szappant készíteni, a hozzáadott olajok jótékony hatásait meg a médiából ismerjük... mégis a Head&Shoulders sampon a menő... Ebbe is raknak mindent ( növényi olajokat is), de szerintem, csak hogy hosszútávon még korpásabb legyen a nép és újra megvegye.
Szóval visszatérve az olivás szériához és mivel nem drága, egy próbát megér, inkább én várom a Te véleményedet! ( használtam már olivaolaj alapú szappant, nekem semmivel sem volt jobb vagy rosszabb, mint a többi)