Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308670 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Lord
« Válasz #405 Dátum: 2012. Október 06. - 16:28:56 »
Na munka után gyorsan elszaladtam az extrametal ba. /tetyko/Nyíregyháza/
Sajnos kicsit savanya lettem mert csak 1 db volt az is a pultban. Csomagolás mint a kutya szájából vették volna ki.
http://kepfeltoltes.hu/view/121006/2012-10-06_16.12.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Beszereztem egy kisebb induló pakkot. Ha már RETRO legyen retro. Lehet lefordul az asszony rólam a papószagtól. :evil:
http://kepfeltoltes.hu/view/121006/2012-10-06_16.18.14_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Müllerben semmit nem találtam a saját márkás dolgaiból a Speick-ből.
Láttam Wilkinson szappant meg krémet de inkább nem vettem meg a neve miatt.
Na lassan bepróbálom a beretválkozást igaz lehet borotvahabbal még.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #406 Dátum: 2012. Október 06. - 16:52:25 »
Nemár! Legyen kevert hab! Először próbálkozz vele, hogy megy, ne álljál még harci készültségben. Nyugodtan adjál hozzá vizet, aztán majd túl folyós lesz. Nem probléma, kiöntöd. A következő keverés mehet élesben akár...

Wilkinson krém nálam egyértelműen jobb, mint a barbon krém (hab, védelem, illat) Amit ott vehetsz még az a Florena krém. Szintén jobb nálam, mint a barbon, talán wilkinson krémnél is jobb.
Na igen, nyh Müllerben nem sok speick cucc van.

Na munka után gyorsan elszaladtam az extrametal ba. /tetyko/Nyíregyháza/
Sajnos kicsit savanya lettem mert csak 1 db volt az is a pultban. Csomagolás mint a kutya szájából vették volna ki.
http://kepfeltoltes.hu/view/121006/2012-10-06_16.12.15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Beszereztem egy kisebb induló pakkot. Ha már RETRO legyen retro. Lehet lefordul az asszony rólam a papószagtól. :evil:
http://kepfeltoltes.hu/view/121006/2012-10-06_16.18.14_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Müllerben semmit nem találtam a saját márkás dolgaiból a Speick-ből.
Láttam Wilkinson szappant meg krémet de inkább nem vettem meg a neve miatt.
Na lassan bepróbálom a beretválkozást igaz lehet borotvahabbal még.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #407 Dátum: 2012. Október 06. - 16:56:04 »
Sajnos nyíregyházi viszonylatban nem fogsz többre jutni.Legfeljebb az EM_ban tudsz még Mühle szappanokat venni és itt megállt a tudomány.Ez vidék és annak is a keleti része.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #408 Dátum: 2012. Október 06. - 16:57:47 »
Tényleg nekikezdtem de valahogy nem feküdt a gillette borotvahab olyan mű érzetem volt tőle. Le is mostam gyorsan. pont most fogyott ki a nivea m.
Egy kalap ka...i szerintem a gillette termék. most elkezdtem a barbon verést.
sokkal természetesebbnek érzem az illatát és jobban is sikosít mint a gillkaki.
Tippet kérek a habosításhoz mert verem és olyan mintha nem lenne habja. a keve tövébe megyen és kézzel nyomom ki a habot a keféből. :fetreng:

EM sto eta?
Gyorsan lemostam a barbont. várom a tippeket. élő borotválozás közvetítés történik. :crazy:

Jé most nézem, hogy a kedvenc fogkrém márkámban is van borotva krém.
http://www.zoldpolc.hu/920-borotvalkozas/1724-borotvakrem-logona-mann

Jelentem megtörtént a borotválkozás. Vagy a véremben van vagy nagyapámtól örököltem de sehol semmi bibi. Elsőre ráállt a kezem.
Se vágás se semmi. Kicsit fura volt, hogy jobban éreztem mikor a penge vágja a szőrt. Nem húzta csak éreztem a vágás műveletét.
Egy kicsi tapasztalatlanságom volt a szám környékén és az orrom alatt szenvendtem. Bíztos féltem, hogy le ne vágjam az etetőmet.
Ezért itt kicsi csalás volt a végén átmentem a megszokott borotvámmal az orrom alatt és a szájzugnál.
Furi volt a kenés hiánya a pengénél de ezt sűrű barbonozással megoldottam. Szerintem eme borotválokás titka a megfelelő sikosítás.
Még így utólag nekem mintha rövid lenne a nyele.
Most azon vagyok, hogy minél hamarabb kinőjön a fejemen a szőr, hogy lehessen borotválkozni.

Tudom, hogy a lord l6 hoz a super chrome t és a a platinum ot ajánlottátok de itt biztos nem fogok kapni ilyet . mi az ajánlat pengében ami beszerezhető általánosságban?
Nyakam ég . Lehet sok kört mentem át rajta? az arcomon semmi gond.
Elfogyott a kedvenc arcszeszem a nives gel-fluid. sehol nem találok . valami hasonlo alternatíva ami kicsit kocsonyás vagy zselés és csíp is?
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #409 Dátum: 2012. Október 06. - 19:53:54 »
Betyarka! Gratulálok az első (és sikeres) DE-s borotválkozásodhoz. Hosszabb nyelet, lehet, hogy itt tudsz keríteni, de az sem baj, ha megszokod, mert elég sok jó készüléknek van ilyen hosszúságú nyele.
A fejen majd csak óvatosan, mert eléggé gömb közeli képződmény, így többnyire, szinte csak egy ponton fekszik fel a penge, és könnyen haraphat. De ha belefogsz, ahhoz is sok sikert.
Novaculum habeo.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #410 Dátum: 2012. Október 06. - 20:05:56 »
Fejemen az arcomat értettem hirtelen. ;D
Penge vagy borotvafej védő kupak ot hol lehet szermányolni. most míg fogdosom a beretvát beleesik a mosdóba biztos kap szegény penge az élére.
Lehet függő lettem? Állandóan kinézek a fürdőszobába és meglesem a készletemet. ha lehetne már megint kipróbálnám .
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #411 Dátum: 2012. Október 06. - 20:13:12 »
O.K.  :fenek:  :sör:
Novaculum habeo.

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #412 Dátum: 2012. Október 06. - 23:44:46 »
Penge vagy borotvafej védő kupak ot hol lehet szermányolni. most míg fogdosom a beretvát beleesik a mosdóba biztos kap szegény penge az élére.
Keresd Croc-ot itt vagy a késportálon (ott lehet, hogy előbb eléred).
... a nyúlon túl?

Nem elérhető daróc

• Törzstag
  • ARKO-t tartósan használó, tapasztalttal bíró
« Válasz #413 Dátum: 2012. Október 07. - 06:01:33 »
Állandóan kinézek a fürdőszobába és meglesem a készletemet. ha lehetne már megint kipróbálnám .
Ennek semmi köze a borotvához Ez az új birtoklásénak öröme és azonnal-kipróbálási vágy, ez mindenki átesik
Minden tárgyra igaz.No és tökéletesíteni igyekszel ami egy alapos embernél természetes.Majd elmúlik a mindég próbálgatni vágy .Nem így van egy új mobiltelefonnál is?
...Bár a munkádon más keres - dolgozni csak pontosan, szépen,
 ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #414 Dátum: 2012. Október 07. - 06:13:58 »
Remélem nem csernus imre vagy. :P
De köze van hozzá mert eleve egy új stílust képvisel.
Úgymond egyedi dolog az ilyen fajta borotválkozás. Kíváncsi leszek, hogy egyszer eljutok e a késig.
Akármit veszek tényleg tutujgatja az ember de ez más.   Az ilyen borotválkozás nem olyan mint egy új nadrág és kész.
Szeretem az egyszerű és régimódi dolgokat. pl a hetekben újraélesztettem ki tudja tizenakárhányéve a lomba levő szodásszifont, pl nem dohányzom csak pipázok igaz ritkán. stb.

Hozzátenném biztos volt különbség mert az asszony állandóan az arcomat babrálta :evil: de mondjuk ő szereti a borostát is.
Most reggel még mindig simább az arcom mint máskor szokott. Megvagyok elégedve, tényleg alaposabb a borotválkozás.
Már csak a pengémet kellene eltalálnom. Lord super chrome ot biztos nem kapok sehol. csak a kék fehér super stainless bladel104s, meg a zöld l099b van.
tipp?
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #415 Dátum: 2012. Október 07. - 08:01:06 »
Betyár, nálam ippeg van 300 db Lord Super Chrome (biztos, ami biztos :evil:), lehet azt kapni Te! Pl. Extrametal, Edrose elő-webshopja.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #416 Dátum: 2012. Október 07. - 08:17:20 »
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #417 Dátum: 2012. Október 07. - 09:30:13 »
Én is ismerem ezt a "kimegyek a fürdőbe és megnézem a borotválkozós szerkót, alig várom, hogy használjam" érzést. Még mindig megvan, teljesen nem múlt el... Az elején nem tudtam, hogy miért van ez. Nem tudtam hová tenni, hiszen régebben abszolút nem voltak ilyen gondolataim, nemhogy borotválkozással, de más egyébbel sem. Aztán rájöttem, így utólag nem is tudom, hogy miért kellett ilyen sok idő hozzá :)
Szerintem az az érzés alapja, hogy egy olyan procedúra, mint a borotválkozás, amit eddig nyűgnek, kissé fájdalmasnak is éreztem, az új eszközök és technikák alkalmazásával egyszerűen gyökerestül megváltozik, megváltozott, amivel egyszerűen nem tudok betelni. Itt utalok a fórum címére, amit magamnak is megerősítettem: a borotválkozás jóbarát :)

Érdekes, hogy még a legelején engem is érdekelt az ilyen-olyan újdonság, borotva, új krém etc... Ma már nem. Azt hiszem megtaláltam szinte minden összetevőből az ideálisakat, amiket használok. Persze, néha jó kipróbálni egy-egy újdonságot, de már nem ez a motivációs faktorom.

Állandóan kinézek a fürdőszobába és meglesem a készletemet. ha lehetne már megint kipróbálnám .
Ennek semmi köze a borotvához Ez az új birtoklásénak öröme és azonnal-kipróbálási vágy, ez mindenki átesik
Minden tárgyra igaz.No és tökéletesíteni igyekszel ami egy alapos embernél természetes.Majd elmúlik a mindég próbálgatni vágy .Nem így van egy új mobiltelefonnál is?

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #418 Dátum: 2012. Október 07. - 09:35:28 »
Jelentem túl vagyok három alkalmon a zöld Lorddal (superior stainless) 10 db-ot tudtam venni 149 Ft-ért... jó ár érte, bár nekem a mühle r89 borotvában nem tűnik túl alaposnak. Ma reggel is hagytam egy majomszigetet, amit krémesen szinte észre sem vettem.
Megpróbálok majd szerezni a super chromból, mert azt mindenki dícséri.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #419 Dátum: 2012. Október 07. - 10:32:06 »
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici