Tényleg nekikezdtem de valahogy nem feküdt a gillette borotvahab olyan mű érzetem volt tőle. Le is mostam gyorsan. pont most fogyott ki a nivea m.
Egy kalap ka...i szerintem a gillette termék. most elkezdtem a barbon verést.
sokkal természetesebbnek érzem az illatát és jobban is sikosít mint a gillkaki.
Tippet kérek a habosításhoz mert verem és olyan mintha nem lenne habja. a keve tövébe megyen és kézzel nyomom ki a habot a keféből.
EM sto eta?
Gyorsan lemostam a barbont. várom a tippeket. élő borotválozás közvetítés történik.
Jé most nézem, hogy a kedvenc fogkrém márkámban is van borotva krém.
http://www.zoldpolc.hu/920-borotvalkozas/1724-borotvakrem-logona-mannJelentem megtörtént a borotválkozás. Vagy a véremben van vagy nagyapámtól örököltem de sehol semmi bibi. Elsőre ráállt a kezem.
Se vágás se semmi. Kicsit fura volt, hogy jobban éreztem mikor a penge vágja a szőrt. Nem húzta csak éreztem a vágás műveletét.
Egy kicsi tapasztalatlanságom volt a szám környékén és az orrom alatt szenvendtem. Bíztos féltem, hogy le ne vágjam az etetőmet.
Ezért itt kicsi csalás volt a végén átmentem a megszokott borotvámmal az orrom alatt és a szájzugnál.
Furi volt a kenés hiánya a pengénél de ezt sűrű barbonozással megoldottam. Szerintem eme borotválokás titka a megfelelő sikosítás.
Még így utólag nekem mintha rövid lenne a nyele.
Most azon vagyok, hogy minél hamarabb kinőjön a fejemen a szőr, hogy lehessen borotválkozni.
Tudom, hogy a lord l6 hoz a super chrome t és a a platinum ot ajánlottátok de itt biztos nem fogok kapni ilyet . mi az ajánlat pengében ami beszerezhető általánosságban?
Nyakam ég . Lehet sok kört mentem át rajta? az arcomon semmi gond.
Elfogyott a kedvenc arcszeszem a nives gel-fluid. sehol nem találok . valami hasonlo alternatíva ami kicsit kocsonyás vagy zselés és csíp is?