Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308676 alkalommal)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
Re:Lord
« Válasz #375 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 13:23:07 »
Számomra is érdekes, hogy Peti gyakorlatilag mindenben az ellenkező oldalon van véleményben. SuperChrome elhasználódott penge...  :fetreng: Ettől függetlenül elfogadom a véleményét, de csak azért mert tudom, hogy neki a 3 Ft-os sebtapasz is jóval drágább, mint a 6 Ft-os. ( bocs, hogy ezt megint felhoztam, de olyan vicces)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #376 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 13:43:26 »
Számomra igen.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #377 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 13:53:10 »
Számomra is érdekes, hogy Peti gyakorlatilag mindenben az ellenkező oldalon van véleményben. SuperChrome elhasználódott penge...  :fetreng: Ettől függetlenül elfogadom a véleményét, de csak azért mert tudom, hogy neki a 3 Ft-os sebtapasz is jóval drágább, mint a 6 Ft-os. ( bocs, hogy ezt megint felhoztam, de olyan vicces)
Legyen az SC a következő tesztalany?   :evil:
Gillette Tech 1951

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #378 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 14:00:33 »
Legyen!!!!
God shave the queen

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #379 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 14:02:11 »
Lóf@szt. A Feather ugyan élesebb, tartósabb, de nem jobb cseppet sem. A Lord SC-vel nekem egy szinten van: Piros Personna, Derby, görög BIC

Te nem számítasz  :fenek: mert te a jobb fajta (ill. drágább) pengért is csak annyit vagy hajlandó adni, mint egy alsókategóriásé penge ára  :crazy:
God shave the queen

Nem elérhető daróc

• Törzstag
  • ARKO-t tartósan használó, tapasztalttal bíró
« Válasz #380 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 14:05:43 »
Ettől függetlenül elfogadom a véleményét, de csak azért mert tudom, hogy neki a 3 Ft-os sebtapasz is jóval drágább, mint a 6 Ft-os. ( bocs, hogy ezt megint felhoztam, de olyan vicces)
Csak hogy értsek már én is a témához
A 3-Ft-os akkor drágább ha el kell dobálni Míg a 6 Ft-os teszi a dolgát
Bár fogalmam sincs mi volt a téma
De hasonlatként a sebtapasz is megállja a helyét
--
újat biztos nem mondok:
De semmivé vált a Wilkinson a Gilette, az Astra
A faterral meg szórakozzatok ti
Nekem a Lord és a BIC az ami szórakoztat
Adjatok már egy Budapest pengét hátha kiderül,nem is volt biliacél
Most lesüllyedtek a színvonalára a fent említettek!
Hol a Schick Ultra Platinium néven ismert penge?No penge mondd.
...Bár a munkádon más keres - dolgozni csak pontosan, szépen,
 ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #381 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 14:32:12 »
Van bizony, a kék Super Stainless ilyen:

A Super Chrome meg ilyen:

God shave the queen

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #382 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 15:06:34 »
Mindkettő nagyon jó penge!  :sör:

No nem kell megsértődni, nekem is kicsit karcos a kékfehér, nem is szeretem. Az SC viszont köszönő viszonyban sincs a kékfehérrel, sem specifikációban, sem borotválkozási élményben. No nekem ez a véleményem róla. A bizniszünket a véleményeddel egyáltalán nem rontod, hiszen nem vagy egyedül, akinek ezek a pengék egyáltalán nem jönnek be. Azzal sem vitatkoznék, hogy van jobb specifikáció szerint is, mert van sokkal jobb. Én csak azt írtam, hogy nekem furcsa, hogy amiről általában nekem pozitív véleményem van, az nálad homlokegyenest az ellentettje. Mégcsak nem is összeesküvés elméletet nézek ebben, csak egyszerűen furcsa. Persze mondjuk jenes "leendő doki" sanyi és az "el lehet innen menni" véleményed nemrégiben nem volt sem túl diplomatikus, sem túl átgondolt, de a nagymértékű tapasztalaid alapján egy pengéről csak nem írsz már hülyeséget. Ezért furcsálom és mertem megjegyezni.       

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #383 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 15:29:42 »
Csak hogy értsek már én is a témához
A 3-Ft-os akkor drágább ha el kell dobálni Míg a 6 Ft-os teszi a dolgát
Bár fogalmam sincs mi volt a téma
De hasonlatként a sebtapasz is megállja a helyét
--
újat biztos nem mondok:
De semmivé vált a Wilkinson a Gilette, az Astra
A faterral meg szórakozzatok ti
Nekem a Lord és a BIC az ami szórakoztat
Adjatok már egy Budapest pengét hátha kiderül,nem is volt biliacél
Most lesüllyedtek a színvonalára a fent említettek!
Hol a Schick Ultra Platinium néven ismert penge?No penge mondd.

A 3 Ft/db-os sebtapasz egy érdekesség volt amit Péternek ajánlottam, mert nem volt megelégedve a DM-ben kapható 20 Ft-ossal ( 6Ft-os sem nagyon van). Ő hozta fel a témát, én ajánlottam valamit, ami szerintem sokkal jobb, ráadásul jóval olcsóbb, ezen kiakadt, szerintem az volt leginkább a baja, hogy a saját márkánkat ajánlottam, de elfogultság nélkül.
A Schick Ultra Platinium-al megegyező specifikációjú pengét már nemigen gyártanak...

Péter- a "fickónak" nem volt igaza, ő nem beszélhet így (míg Te nyugodtan) egy felsővezetőnek mindig mindenben példát kell mutatnia. 

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #384 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 15:39:50 »
Jól csinálod, csak gyengén... Azért majd meglássuk, hogy kit fog előbb kezelésbe venni Józsi  :fetreng: persze ha már nem vagy régóta ügyfél!  :fetreng:  :sör:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #385 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 15:46:43 »
Józsi az egyik kedvenc figurám innen... de biztos vagyok benne, hogy az orvosi titoktartás miatt ilyen információt nem adott ki!  ;D

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #386 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 16:02:40 »
 :D
Gyónni?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #387 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 16:15:26 »
Bár ugye azt itt néhányan már sikeresen elérték, hogy az én véleményeim - bár lehet, hogy néha szélsőségesek, vagy erőteljesebbek az átlagnál - kellőképp le legyenek járatva, és a többségnek ne is számítson, továbbá egyenesen nevetségesek is legyenek. Mindezek ellenére az általam közölt vélemények többé-kevésbé megállják a helyüket, amiket persze a kedves éltársak nem a fórumon, hanem csak személyesen, vagy PÜ-ben közölnek velem. Néha eltűnödök a normálisnak látszó emberek viselkedésén, megalkuvásain, álszentségükön...hogy miként tudnak reagálni egy adott dologra egy nyílt közegben, és ugyanarra a dologra miként négyszemközt (vagy néhány más ember társaságában). Csoda, ha a politikusaink hazudnak, mikor mi is ugyanezt műveljük egymással, csak épp kicsiben!? Többször jártam már úgy, hogy XY éltárs a fórumon úgy számolt be valamiről, hogy az adott dolog igen jó és kitűnő termék, miközben személyes találkozás alkalmával nem teljesen ugyanez volt a véleménye, sőt! De állítólag az emberek már csak ilyenek, és ilyenek voltak régebben is, úgyhogy mit csodálkozok én, hisz tudhattam volna.

Tehát legyen, tekerjétek ki az összes általam írott véleményt, uccu, nesze!
Mindebből adódóan ígérem, hogy a jövőben minden általam kipróbált termékről (vagy felmerülő témáról) csakis jót fogok állítani, hogy ezzel a magatartásommal fenntartsam e fórum álszent, de a tagok többségének kívánatos morális állapotát.

Jah, már látom mi bajod.
Nem tudom, kire-mire célzol, de el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy
- egyrészt: a tapasztalattal változik az ember véleménye (mondjuk egy új eszközzel kapcsolatban, ahogy nő a rutin)
- másrészt: személyesen ki tudod fejteni a részleteket is, de egy hozzászólásban nincs időd/ideged hozzá, hogy annyit rizsázzál (főleg, ha csak két ujjal gépelsz: )

De telemarháskodni a fórumot? ??? Mér nem küldöd el azt a fenébe, aki kiakasztott?  :evil:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #388 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 17:43:39 »
Peti, szerintem ne csináld ezt. Igyekszünk egymásnak segíteni, tanáccsal, ötlettel, tapasztalattal. Amit a kedves fórumtárs megfogad, vagy dafke sem ;). Szerintem ezen elvek mentén épül e fórum. Mivel iszonyatosan szubjektív dolog a téma, ezért sokszor óhatatlanul nem tudunk (elég) objektívek lenni, ám ezt sokszor később belátva, magunk korrigáljuk korábbi meglátásunk. Senki nem várja el, sőt, hogy azonos véleményen legyünk! Az, hogy valaki esetleg amiatt, hogy másokat ne bántson meg, nem vállalja a véleményét a közösség előtt, más pedig épp ellenkezőleg, késhegyig menő vitára képes a legkisebb apróságon, szerintem habitus kérdése, amit el kell fogadnunk.

Abban, ha úgy érzed, sokaknak nem számít a véleményed, minden bizonnyal vastagon benne vagy te is. Engem is zavar, hogy folyton Tranyónak neveznek, meg poénkodnak azzal, hogy alkudozom a fórumon (ennek egyébként mi az alapja?  :nemtom:), mégsem gondolom, hogy tőlem, az itteni viselkedésemtől független lenne.

Nekem számít a véleményed, mégha mindenben nem is értek veled egyet. Mondjuk nem tudnék olyan fórumtársat mondani, akivel mindenben egyetértek.  ;)
God shave the queen

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #389 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 18:11:31 »
Castle Forbes? Semogue?
Fizetség a fórumtagságért!
:térdcsapkodósszmájli:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici