Peti, szerintem ne csináld ezt. Igyekszünk egymásnak segíteni, tanáccsal, ötlettel, tapasztalattal. Amit a kedves fórumtárs megfogad, vagy dafke sem
. Szerintem ezen elvek mentén épül e fórum. Mivel iszonyatosan szubjektív dolog a téma, ezért sokszor óhatatlanul nem tudunk (elég) objektívek lenni, ám ezt sokszor később belátva, magunk korrigáljuk korábbi meglátásunk. Senki nem várja el, sőt, hogy azonos véleményen legyünk! Az, hogy valaki esetleg amiatt, hogy másokat ne bántson meg, nem vállalja a véleményét a közösség előtt, más pedig épp ellenkezőleg, késhegyig menő vitára képes a legkisebb apróságon, szerintem habitus kérdése, amit el kell fogadnunk.
Abban, ha úgy érzed, sokaknak nem számít a véleményed, minden bizonnyal vastagon benne vagy te is. Engem is zavar, hogy folyton Tranyónak neveznek, meg poénkodnak azzal, hogy alkudozom a fórumon (ennek egyébként mi az alapja?
), mégsem gondolom, hogy tőlem, az itteni viselkedésemtől független lenne.
Nekem számít a véleményed, mégha mindenben nem is értek veled egyet. Mondjuk nem tudnék olyan fórumtársat mondani, akivel mindenben egyetértek.