Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308681 alkalommal)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
Re:Lord
« Válasz #345 Dátum: 2012. Június 05. - 12:07:34 »
Igen, nagyon tudott mosolyogni!  ;) de vigasztaljon a mostani csajok szintén zenészek!  :fetreng:

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #346 Dátum: 2012. Június 05. - 15:14:00 »
Igen, nagyon tudott mosolyogni!  ;) de vigasztaljon a mostani csajok szintén zenészek!  :fetreng:
Te vagy mögötte? L099B és Captain nncsen fent ott, van rá lehetőség?
Gillette Tech 1951

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #347 Dátum: 2012. Június 05. - 17:15:05 »
Niki mögött leginkább a barátja...  ;) Az a helyzet, hogy én már kénytelen voltam elhatárolódni az értékesítéstől, amit a csajok intéznek a Grando-n az viszont tuti megvásárolható, ami meg ott nincs fent, arra lehet érdemes rákérdezni, de valami oka van.
Ed-nél, viszont biztos van minden, ha nem válaszol akkor kis türelmet, biztos külföldön van.     

Nem elérhető Tamisu

• Törzstag
« Válasz #348 Dátum: 2012. Június 06. - 04:25:52 »
Urak, szívesen kipróbálnék az Auchanos zöldön kívül más Lordokat is, de edrose nem nagyon válaszol és nem is aktív mostanság.
Ezt az eladót ismeri valaki?

http://www.grando.hu/lord-penge-5db-hagyomanyos-borotvahoz-l104s-1513493208
Ha gondolod, ez a penge Budapesten a Lehel téren (14-es villamos végállomásánál lemész az aluljáróba, a metró bejárata mögött van egy kínai?vietnámi bolt) kapható 100 Ft-ért. Én is ott veszem.

Nem elérhető Zsolbe

• Törzstag
« Válasz #349 Dátum: 2012. Június 06. - 08:05:18 »
Urak, szívesen kipróbálnék az Auchanos zöldön kívül más Lordokat is, de edrose nem nagyon válaszol és nem is aktív mostanság.
Ezt az eladót ismeri valaki?

http://www.grando.hu/lord-penge-5db-hagyomanyos-borotvahoz-l104s-1513493208

Ezt a kék Lordot a legtöbb 100 forintosban is lehet kapni (SzázértSzáz, OneEuroMarket hálózat boltjai), bár nem volt mindenhol kitéve ahol én jártam, rá kell kérdezni a pénztárnál. A Lehel téren az alagsori (Nyugati felé eső) Reál/Arzenál boltban is volt még néhány hete 50 Ft-ért a pénztár mögötti pultban, de mostanában nem néztem.

Nem elérhető Blamazs

• Új tag
  • *
« Válasz #350 Dátum: 2012. Július 22. - 13:42:26 »
Sziasztok!

Lord Super Chrome penget hol lehet beszerezni mostansag. Eddig Ed-tol vasaroltam, de ahogy olvasom mostanaban O nemigazan er ra az ilyen dolgokra.
Van meg nehany darabom, de rovidesen be kell szerezzem az ujabb eves mennyisegemet.
A segitsegetek elore is koszonom!
Udv:Balazs
2010 április 15-től Lord L6 + Victoria malac pamacs.

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #351 Dátum: 2012. Július 22. - 13:49:47 »
Vegyél kétévnyi mennyiséget, biztos ami biztos. Úgy tudom (Penge, Ed, erősítsetek meg), hogy ha föncsi nem elérhető, és nagy a baj, akkor Pengééktől is be lehet szerezni.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Harapos

• Új tag
  • *
« Válasz #352 Dátum: 2012. Július 24. - 12:51:32 »
Szeretnék venni egy Lord L6-ost vagy L5-öst.
Írtam is privit Edrose-nak csk nem válaszolt biztos van más dolga ( remélem nincs baj ).
Az ebay-ról minyimum 15 dollárért jönne be a cucc. Mit ajánlotok várjak vagy?
Igazándiból másodhegedűsnek kellene az Electric Cuttlery mellé mert lassan kifogy a műanyag eldobhatósom és nem akarok már olyanba beruházni.
És a Lordhoz milyen pengét vegyek olvasgattam a fórumot de hát a bőség zavara ugye.

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #353 Dátum: 2012. Július 24. - 12:54:21 »
Jelentem, Edvárd király életben van :evil:, nekem ma sikerült vele beszélnem, jelentős Lord beszerzést tervez, így - gondolom - lassacskán újra működésbe lendül az elő webshop is!
God shave the queen

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #354 Dátum: 2012. Július 24. - 13:09:40 »
Szeretnék venni egy Lord L6-ost vagy L5-öst.
Írtam is privit Edrose-nak csk nem válaszolt biztos van más dolga ( remélem nincs baj ).
Az ebay-ról minyimum 15 dollárért jönne be a cucc. Mit ajánlotok várjak vagy?
Igazándiból másodhegedűsnek kellene az Electric Cuttlery mellé mert lassan kifogy a műanyag eldobhatósom és nem akarok már olyanba beruházni.
És a Lordhoz milyen pengét vegyek olvasgattam a fórumot de hát a bőség zavara ugye.

Mindkét borotvának jó híre van, én L6-ot használok, ezért azt ajánlom. Bár nem kérdezted, melyiket ajánljuk. :) Penge: a jelszó mint mindig kísérletezgetés. Próbálj ki kezdésnek lord pengét (mindegy melyiket), és mondjuk Derbyt vagy Bic-et. De szerintem ne az extrametálban vedd, 100 forintosba, vagy háztartási boltba tudsz venni 10-et 150-160 forintért. Utána szerintem kíváncsiak vagyunk az eredményre. ;)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #355 Dátum: 2012. Július 24. - 13:14:55 »
Vegyél kétévnyi mennyiséget, biztos ami biztos. Úgy tudom (Penge, Ed, erősítsetek meg), hogy ha föncsi nem elérhető, és nagy a baj, akkor Pengééktől is be lehet szerezni.
Köszi Transit, megerősítelek majd valami alacsony tartalmú buborékossal, ha meleg lesz!  :D

Nem elérhető Harapos

• Új tag
  • *
« Válasz #356 Dátum: 2012. Július 24. - 13:27:41 »
Jelentem, Edvárd király életben van :evil:, nekem ma sikerült vele beszélnem, jelentős Lord beszerzést tervez, így - gondolom - lassacskán újra működésbe lendül az elő webshop is!

Hú ez a hír király, akkor várok türelemmel biztos fog válaszolni a pü-mre is.

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #357 Dátum: 2012. Július 24. - 14:12:55 »
én is várok tőle 3-4 hónapja egy szappan teszt eredményt :)

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #358 Dátum: 2012. Július 24. - 15:04:49 »
Na az nem lesz meg szerintem egyhamar (de nem vagyok prókátora)
God shave the queen

Nem elérhető daróc

• Törzstag
  • ARKO-t tartósan használó, tapasztalttal bíró
« Válasz #359 Dátum: 2012. Július 28. - 16:19:28 »
Eddig Gillette Slim Twist és ASTRA901 borotváim voltak
Eredetükre már nem emlékszem.Mindkettő kifogástalan
Mást nem használtam
Pengéket kerestem így bukkantam pamacs és penge blogjára ott a Lord pengéket kívántam meg
Pengevásárláskor rákívánás ügyén egy új készülékre gondoltam ami legyen Lord
A boltunkban egy fajta Lord készüléket lehet kapni L111

Ami megelégedésemmel dogozott 2 hónapig majd a nyele a menetes végén eltört(nem kizárt túlhúztam)
Majd erre a fórumra érkezve már a Lord név megismertsége után tudatosan választottam a fémből készült LP1822 M
típust
Az L111 nagyon lágyan dolgozott ellentétben A penge által véleményezettel:
Idézet
és egy furi DE: L111  kétrészes műanyag, fedlap nem hasonlít semmire fém, precíz, de full agresszív és egyben ez a legolcsóbb a mo-i kínálatból.   
A full agresszív számomra a harapós erőteljes borotválást sugallja(ami nem kíméli a bőrt annyira alapos és erőteljes)
Az én más szavakkal leírásom: simán de teljesen eltávolít. Én lágyan(gyöngéden) ,de alaposan dolgozónak nevezném az L11-et
Ez nem sértett meg semmilyen bőrhibát
A most kiválasztott LP1822 nem tudom lesz-e ilyen gyengéd?Még nem érkezett meg az http://extrametal.hu küldi

Átmenetileg egy hasonlót használok:

----
Valóban értelmező-szótár kell az agresszív minősítéshez.Alapos gyöngéd és precíz az L111 működése
De eltörhet a nyele
...Bár a munkádon más keres - dolgozni csak pontosan, szépen,
 ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici