Tiszteletem.
Tudtam, hogy a kávézásból lehet művészetet csinálni de, hogy borotválkozásból azt nem gondoltam.
Olvasgattam és úgy döntöttem, hogy kezdésnek nekiugrok egy Lordnak tanulásképpen.
Meguntam én is már évekkel a Gillette hegenómiát. Ki is vágtam mint a pinty minden sensor, match stb stbt. Hozzáfűzném, hogy hetelős munka miatt próbáltam eldobhatós borotvát. Előtte csak khmmm khmmm csak intim részeket borotváltam ilyenekkel. .)
Gondoltam nesze neked GIllette nem adok én neked nagy pénzeket. Első egy egypengés BIC ami a faterom slágerra gyerekorom óta. Utána gillette dupla pengés valami volt de nem adta és ezek után lett wilkinson extreme 3 pengés felxibilis ami beváltnak mondható számomra.
No de az asszonykámnak mondom elfogyott a vakaró , tessék már venni.
Erre beállított szegény kétpengés, eldobhatós fix wilkinsonal amiben a két penge közt van valami szőrkinyomó szerűség amitől még jobban eldugul.
Ennyi esze nem lehetett a mérnököknek. Mondom és a babámnak használja egészséggel majd ahol akarja nekem nem kőő.
Gyors gondolat bevált Aldis ként próba cseresznye Prince borotva 3 pengés. Eddig egyszer borotválkoztam vele szerintem árához képest nem rossz , főleg a nagynevű márkákhoz képest se.
Így utána olvasva a rajta szereplő test logo után kavarodtam eme szent helyre és így mivel szeretem a autentikus dolgokat szeretném kipróbálni pamacs/barbon/derby kombót biztonsági borotvával. Ehhez keresek segítséget és tippeket.
Erre gondoltam hirtelen . Lord LP1822M . kezdésnek.