Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308671 alkalommal)

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
Re:Lord
« Válasz #390 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 18:12:15 »
Jahh, az emberek tömegben ostobák. Minél többen vannak, annál inkább.
Szerencsére ez nem egy nagy fórum!

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #391 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 18:15:39 »
Ez már csak ilyen belekötős fórum na. Nekem pl. annyira bejött a Super Chrome, hogy komolyan azt gondolom, kifogtál valami szar példányt, vagy sokáig volt a kirakatban, és mittudomén, elhajtott a hőterheléstől. Ha bízom még benne, akkor én szívesen adok párat, hogy kipróbáld.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #392 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 18:19:24 »
Én meg akkora sznob vagyok, hogy évekig eszembe se jutott kipróbálni - aztán az első próba után vettem 100 darabot Edtől, annyira megtetszett.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #393 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 18:42:57 »
Mindkettőt kedvelem, mi a gond?  ;D

Castle Forbes? Semogue?
Fizetség a fórumtagságért!
:térdcsapkodósszmájli:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #394 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 19:03:25 »
Petinek volt baja a bizonyítatlan lelkesedés szülte közös beszerzésekkel. Van benne valami, de én megengedőbb vagyok. Végül is én ugrottam bele a felelőtlen vásárlásba... (amúgy a Semogue oké, a CF-et pedig megkedveltem közben)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #395 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 20:03:10 »
Engem is zavar, hogy folyton Tranyónak neveznek, meg poénkodnak azzal, hogy alkudozom a fórumon (ennek egyébként mi az alapja?  :nemtom:), mégsem gondolom, hogy tőlem, az itteni viselkedésemtől független lenne.
Ha jól emlékszem a "Tranyó" az Salmo-tól jött a Ford Transittal kapcsolatban. Azt, hogy a fórumon alkudozol az annyira nem stimmel szerintem, de, hogy egy 2000-re tartott kést egyszer 500 Ft-ért hoztál el ( asszem szintén Salmóval az Ecseriről) a "kereskedő véna" kapcsolat az innen indult. Szerintem ez jópofa, ne zavarjon!  ;D :sör:   

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #396 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 20:09:17 »
Bakker ezt a szálat még csak most olvastam végig... miről maradtam le!  :o
Egyébként Petinek meg annyit: volt olyan minősítése bizonyos termékekről (pl. fenőbőr) ami bizony nagyon sokat segített a választásban! Persze van amit másként gondolok, mint Ő, de ez így van jól! Az, hogy nem költöttem Kanayama-ra ( :fetreng:) súlyos pénzeket, annak reményében, hogy ettől válik 100%-osan tökéletessé a borotválkozásom, azért külön köszönet neki!!!  :sör:

Ui: azt gondolom, annak elfogadása, hogy bizonyos cselekedeteimen/viselkedéseimen lehetne jobbítani/változtatni, maga az előrelépés záloga. Én személy szerint azt gondolom, hogy pszichológus mindenkire ráférne, még rám is! Nem vagyunk Istenek, tehát vannak hibáink, így aztán mindenkinek volna mit jobbítani saját magán. Viszont ha el tudom fogadni, hogy nekem is van hibám, úgy már könnyebb tolerálni a másikat...  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #397 Dátum: 2012. Szeptember 07. - 21:10:21 »
A fórum becenév eredete megvolt, az más kérdés, hogy örülök -e neki. A másik dolog szerintem már nem jópofa, de tudjuk, nem az a legény, aki adja, hanem aki állja, hát állom...

Ha jól emlékszem a "Tranyó" az Salmo-tól jött a Ford Transittal kapcsolatban. Azt, hogy a fórumon alkudozol az annyira nem stimmel szerintem, de, hogy egy 2000-re tartott kést egyszer 500 Ft-ért hoztál el ( asszem szintén Salmóval az Ecseriről) a "kereskedő véna" kapcsolat az innen indult. Szerintem ez jópofa, ne zavarjon!  ;D :sör:   
God shave the queen

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #398 Dátum: 2012. Október 05. - 11:06:42 »
Lord Platinum eddig nekem nagyon jó... kíváncsi leszek, mennyit bír.
Az SC -t még egyszer megfuttatom, mert nem merem leírni az eredményt, ráadásul a MOFÉM -et használtam előtte hetekig, lehet, hogy nem volt eléggé a kezemben a Tech.

(Mellesleg az öreg MOFÉM nagyon szereti ezeket a régifajta pengéket, a LORD zöld vagy kék pl. egészen tűrhetően bírja benne, és nagyon kellemesen vág.)
Gillette Tech 1951

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #399 Dátum: 2012. Október 05. - 20:13:59 »
Tiszteletem.
Tudtam, hogy a kávézásból lehet művészetet csinálni de, hogy borotválkozásból azt nem gondoltam.
Olvasgattam és úgy döntöttem, hogy kezdésnek nekiugrok egy Lordnak tanulásképpen.
Meguntam én is már évekkel a Gillette hegenómiát. Ki is vágtam mint a pinty minden sensor, match stb stbt. Hozzáfűzném, hogy hetelős munka miatt próbáltam eldobhatós borotvát. Előtte csak khmmm khmmm csak intim részeket borotváltam ilyenekkel. .)
Gondoltam nesze neked GIllette nem adok én neked nagy pénzeket. Első egy egypengés BIC ami a faterom slágerra gyerekorom óta. Utána gillette dupla pengés valami volt de nem adta és ezek után lett wilkinson extreme 3 pengés felxibilis ami beváltnak mondható számomra.
No de az asszonykámnak mondom elfogyott a vakaró , tessék már venni.
Erre beállított szegény kétpengés, eldobhatós fix wilkinsonal amiben a két penge közt van valami szőrkinyomó szerűség amitől még jobban eldugul.
Ennyi esze nem lehetett a mérnököknek. Mondom és a babámnak használja egészséggel majd ahol akarja nekem nem kőő.:)
Gyors gondolat bevált Aldis ként próba cseresznye Prince borotva 3 pengés. Eddig egyszer borotválkoztam vele szerintem árához képest nem rossz , főleg a nagynevű márkákhoz képest se.
Így utána olvasva a rajta szereplő test logo után kavarodtam eme szent helyre és így mivel szeretem a autentikus dolgokat szeretném kipróbálni pamacs/barbon/derby kombót biztonsági borotvával. Ehhez keresek segítséget és tippeket.
Erre gondoltam hirtelen . Lord LP1822M . kezdésnek.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #400 Dátum: 2012. Október 05. - 20:55:56 »
Üdv betyárpajtás! Itt a fórumon Lord L6nak hívjuk azt a borotvát, és többen igen elégedetten használjuk.
God shave the queen

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #401 Dátum: 2012. Október 05. - 21:00:31 »
Már meg sem kérdezem, hogy miért L6 . Milyen penge vált be hozzá? ;D
Ezt találtam érdekes számomra milyen lazán, könnyedén beretválkozik .
http://www.youtube.com/watch?v=H5UZ1AQPT5Y
Ezen is vannak fokozatok a meghúzásra? nem is tudtam míg itt nem olvastam, hogy így lehet állítani a penge szögét.
Azt hittem tartás szöge a lényeg és kész.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #402 Dátum: 2012. Október 05. - 21:05:56 »
6 embert ölt meg, míg végül a merkur klon fejét tették rá ;D ;D
Viccel félre, sajátmárkás pengékkel, föleg Super Chrommal és platinummal a legjobb. (ez szubjektív) [ezt a szót itt sokszor hallod majd, mert míg nekem tökéletes az eredmény, Neked lehet hagy fennt szőrt, vagy legyalulja az arcod...]

Üdv a fedélzeten ! :sör:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #403 Dátum: 2012. Október 05. - 21:07:11 »
A gyártó is így hívja.  :nemtom:
God shave the queen

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #404 Dátum: 2012. Október 05. - 21:25:04 »
Ezen is vannak fokozatok a meghúzásra? nem is tudtam míg itt nem olvastam, hogy így lehet állítani a penge szögét.
Azt hittem tartás szöge a lényeg és kész.

Tudtommal ezen nincsenek fokozatok, finoman az arcra helyez, és húz. És úgy jó (vagy nem, mint már említették).  Ami állítható, az pl,: egy Black Beauty
Novaculum habeo.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici