Szerző Téma: Merkur  (Megtekintve 431699 alkalommal)

Nem elérhető zenith

• Törzstag
Re:Merkur
« Válasz #525 Dátum: 2012. Szeptember 10. - 11:07:59 »
Ottanvanhogy: Rooney. Hogy valójában ki művelte, azt nem tudom. Tippem az, hogy nem a Rooney, mert ugyanez (látszólag) van az összes tradícionális SW gyártó palettáján.
Az EJ fej inkább a baloshoz hasonlít, nem?
Gillette Tech 1951

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #526 Dátum: 2012. Szeptember 10. - 11:19:31 »
Igen, meglehetősen hasonlít:

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #527 Dátum: 2012. Szeptember 10. - 11:28:02 »
Sőt, EJ 89 vs. Mühle 89:

God shave the queen

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #528 Dátum: 2012. Szeptember 22. - 23:38:21 »
Jelentem megvolt a Futur használatba vétele. SzőrMentén felcsavartam 6-osra, minden rendben volt, ezek után gondoltam, megyek SZSZ kört is, Szőrrel Szemben azért még 1-es fokozaton is huncut jószág, viszont az összkép pozitív, lehet, hogy mégsem csak dísztárgynak jött?  :D
God shave the queen

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #529 Dátum: 2012. Szeptember 23. - 06:49:15 »
Jelentem megvolt a Futur használatba vétele. SzőrMentén felcsavartam 6-osra, minden rendben volt, ezek után gondoltam, megyek SZSZ kört is, Szőrrel Szemben azért még 1-es fokozaton is huncut jószág, viszont az összkép pozitív, lehet, hogy mégsem csak dísztárgynak jött?  :D

Szerény véleményem szerint az egyik legjobb, ha nem A legjobb DE.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #530 Dátum: 2012. Szeptember 23. - 11:10:12 »
Szerény véleményem szerint az egyik legjobb, ha nem A legjobb DE.

Rengeteg DE kipróbálása után bennem is érik ez a vélemény. Azért előtte még szeretném a Cobra-t is letesztelni (bár az meg nem igazi DE)  ;)
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #531 Dátum: 2012. Szeptember 23. - 12:44:45 »
Nekem még mindig ez áll az első helyen:

God shave the queen

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #532 Dátum: 2012. Szeptember 23. - 12:54:18 »
Félreértés ne essék. A Futur-t én se sz@rozom le, arról nem ő tehet, hogy van rajtam kikerülni való (anyajegy) és a kissé nagy feje miatt ez nálam probléma. 3-4-5-ösön sajnos belevág, 2-esen nem elég fickósan vág, viszont átsiklik az anyajegyen. Itt bizony nincs kompromisszum. A súlya rendben van, azt szerettem, de nem siratom.  ;)

Nem elérhető deka

• Törzstag
« Válasz #533 Dátum: 2012. Október 02. - 11:24:16 »
Mármint úgy érted, a Visiont.

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #534 Dátum: 2012. Október 02. - 17:51:30 »
Ha már: Merkur Visiont próbálta már valaki. Nagy meg takarításigényes stb, de mégiscsak érdekelne azért egyszer egy ilyen.

Nem elérhető lespaul

• Új tag
  • *
« Válasz #535 Dátum: 2012. Október 02. - 18:07:25 »
Sziasztok,

30+ év napi borotválkozás után én is úgy érzem, hogy a Futurnál tökéletesebb eszközt még nem sikerült találnom. Kicsit tényleg olyan, mint ha a jövőből érkezett volna.
Olvasok róla fura dolgokat a neten. Nincs túl gyenge arcszőröm és az is gyorsan nő, de nekem az 1-es fokozat irritációmentes BBS-t produkál használt Lord pengével is kb.5 perc alatt teljes arcfelületen. Még olyan „oktató” videót is láttam, ahol valaki az ellensúlyra húzott gumibevonatnál fogva rángatta az arcán, pedig a gyártó mindent elkövetett, hogy egyértelműen jelezze az optimális vágási szöghöz szükséges fogáspontot…

A filmben a Visiont mutatták, de sikerült a Futur markolat felületkezelését is belekeverniük.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #536 Dátum: 2012. Október 02. - 20:29:10 »
Rángatta  ;D   :fetreng:

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #537 Dátum: 2012. Október 02. - 20:48:03 »

Tanulságos hogyan keszült film. Aki a Futurt (Visiont) szét akarja kapni, annak jó szamárvezető lehet.

A Futur szétszedése, tisztítása egyszer már téma volt. Ha valaki szeretné kipucolni, akkor itt a segítség a szétszedéshez:

http://www.youtube.com/watch?v=GuDCHb9-uJ4
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető lespaul

• Új tag
  • *
« Válasz #538 Dátum: 2012. Október 03. - 16:38:21 »
A Futur szereléséhez azért annyit, hogy lehetséges nem megfelelően visszacsavarni a nyelet.
Nem a 6-12-nek nevezett értelmetlen beállításra gondolok, hanem látszólag teljes összecsavarásnál sem fekszik fel a pengetartó alja az alapra. Ez onnan is feltűnhet, hogy valamivel az 1-es jelzés alá tekerhető a nyél, és agresszívebb a borotva.
Úgy lehet helyreállítani, hogy a pengetartót 180 fokkal megfordítva rakjuk össze újra.
A kíváncsiságon kívül egyébként semmi nem indokolja a szétszedést. Gyárilag olajozott, örökéletű a konstrukció.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #539 Dátum: 2012. Október 03. - 17:01:41 »
A Futur szereléséhez azért annyit, hogy lehetséges nem megfelelően visszacsavarni a nyelet.
Nem a 6-12-nek nevezett értelmetlen beállításra gondolok, hanem látszólag teljes összecsavarásnál sem fekszik fel a pengetartó alja az alapra. Ez onnan is feltűnhet, hogy valamivel az 1-es jelzés alá tekerhető a nyél, és agresszívebb a borotva.
Úgy lehet helyreállítani, hogy a pengetartót 180 fokkal megfordítva rakjuk össze újra.
A kíváncsiságon kívül egyébként semmi nem indokolja a szétszedést. Gyárilag olajozott, örökéletű a konstrukció.

6/12?
Az miez?
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici