Jó régen jártam már itt... :-) Szerencsére nem hatalmasodott el rajtam a "borotvamánia" ezért jó ideje már nem veszek semmi új cuccot.
Igazából azért néztem be most, hogy dícsérjem egy kicsit a Merkur 15C borotvát, mert korábban kissé lehúztam itt.
Végül mégis ez vált a mindennapos borotvává és nap mint nap tökéletes eredményt érek el vele. Abszolút semmi irritációt vagy pontvérzést nem okoz. Már fél éve csak ezzel borotválkozom, biztos ennek is köze van a dologhoz. Kialakult egy jól bevált módszer és az eszközök is állandósultak, már nem cserélgetem őket állandóan. Kb. így néz ki a repertoár: Merkur 15C, Lord vagy BIC penge, Omega sörte pamacs, DR. Harris Levendulás szappan és fabulon Black AS. Szóval azt ajánlom a DE-vel most ismerkedőknek, hogy ne adják fel túl hamar a kísérletezést ezzel a borotvával, mert jó technikával nagyon ügyes kis készülék ez. (Emlékszem többen is meghirdették pár hét után eladásra a 15C-t) És köszönöm a fórumnak a sok hasznos információt, az elején azért szükség volt rájuk. :-)