wmiki- hogy milyen DE pengével fogod a legjobban érezni magad, sajnos ezt nem lehet előre megmondani. Én elég sok m.o-n kapható pengét próbáltam, teszteltünk is alaposan egy párat, én megmaradtam a hazai pályás LORD Superchrome-nál. A Gillette, Wilkinson, Astra, BIC itthoni szériái, ugyan mind használhatóak, de mindegyikben volt valami kifogás, ami miatt egyiket sem preferáltam, számomra nem szárnyalták túl semmilyen tekintetben a hazai pályás LORD-ot. És ha már alább meg lett említve a Feather-t még nem próbáltam, arról műszakilag annyit tudok, hogy kb fele olyan vastag, mint a többi fent említettek, ezért valószínűleg az élgeometriáját nézve élesebb is. A hátrányai is biztosan megvannak emiatt, hamarabb kopik, "belebeg" ( és megvág ) csak jöjjön egy vastagabb szőr, vagy egy rossz mozdulat... Kipróbálnám szívesen, majd Ed-től én is rendelek egy-egy csomaggal...
Crome diamont (Germany) nem ismerem, nem egy populáris márka az biztos. Talán egy próbát megér, de a 100Ft kicsit gyanús, hogy nem Germany, hanem pl. China! és akkor már nem annyira jó az ár (sem a minőség)..
Habosításról pedig nem érdemes a véleményemet kérdezned, "mindenevő" vagyok e tekintetben, nálam akár a leggagyibb b.krémek és habok is megteszik, legfeljebb keverek hozzájuk valamit házilag, amitől megtáltosodnak..