Néhány hete a vecsési Müller-ben láttam és vettem egy csomagnyi (10 db) M-Man pengét, ha jól emléxem ezt volt a neve. (Lordot kerestem, de csak ilyen volt). Olcsó volt, asszem kb 300 Ft (?). A csomagolása szerint (már kidobtam) USA-ban gyártották, gondolom kipróbálom. A kicsomagolás után lepődtem meg igazán, mert a magukon pengéken semmi, de semmi jelzés nincs, se márkanév, se semmi - egyszerű "meztelen" penge... a műanyag tartódobozban a felső kartonlapocska egyszerű fekete színű és egy szürkés-fehér pengét ábrázol, szóval nagyon minimalista.
Próbálok nem adni a külsőségekre, mert ugye mint tudjuk (főleg a mi hobbinkban
) a puding próbája az evés. Ma reggel végre kipróbáltam és szvsz ha láttok vhol ilyet, tartsátok messze magatokat ettől a terméktől, nekem egyáltalán nem jött be. Három menetest csináltam a vadiúj pengével a slantommal (WTG, XTG, ATG) és annyit se tudott mint pl. Merkur Super vagy Derby Extra 2 menetben (szappant használtam).
Van valakinek szintén tapasztalata ezzel a csodával? ha jól látom a fórumon még senki írt erről
A mai jó hír viszont, hogy végre (6-7 hét után) megérkeztek Paultól (Connaughtshaving) a várva-várt Feather-pengék (30 db)!!!
. Holnap reggel már tudom mivel fogom megkínálni az arcomat
Üdv mindekinek!