Szerző Téma: Borotvapengékről általában  (Megtekintve 549760 alkalommal)

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
Re:Borotvapengékről általában
« Válasz #1560 Dátum: 2014. Június 25. - 19:35:31 »
Vegyél egy raklap pengét is. Ha nem fogja használni, majd jól eladja a mi fiainknak.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #1561 Dátum: 2014. Június 25. - 19:39:14 »
Szerintem a világ jó részén (pl Afrika) még nincs teljes lefedettség eldobhatósban. Szerintem fizetőképes kereslet és igény sincs rá, úgyhogy még sokáig lesz de-re igény:-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #1562 Dátum: 2014. Június 25. - 21:19:07 »
Bagoly Úr!

Én is szívből gratulálok a kisfiad születéséhez! :bor:
Szerintem remek ötlet, vásárolj csak be neki egy szép kis kezdőszettet, sok jó pengével, pamaccsal. Biztos, hogy tetszeni fog neki!  :2thumbup:

Egyébként az alapkérdésen már én is gondolkoztam és valahogy én sem tudom elképzelni, hogy ne lennének pengék tíz-húsz év múlva...
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1563 Dátum: 2014. Június 25. - 21:39:38 »
Gratula a jövevényhez!
Jó móka, pont egy hónappal előtted vagyok:)) :sör:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1564 Dátum: 2014. Június 25. - 21:42:43 »
Gratula a jövevényhez!
Jó móka, pont egy hónappal előtted vagyok:)) :sör:
Csatlakozok!

Én már harmat nevelek
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bagoly

• Törzstag
« Válasz #1565 Dátum: 2014. Június 25. - 22:27:30 »
Köszönöm a jókívánságokat és a válaszokat! Igen, én is nehezen tudom elképzelni, hogy csak úgy eltűnjön a DE borotválkozás, annyira egyszerű és költségkímélő (persze nem a hobbi illetve gyűjtő kategóriára gondolok  :futyul:), hogy nem hinném, hogy bármi is egyszerűen leválthatná, hacsak nem valami űrtechnológiás arckrém, vagy ilyesmi :crazy:

Nálunk is második gyermek, van egy épp kétéves kislányom, aki simán beszól, hogy "apuci, kócos az arcod, borotválkozol ma?" úgy, hogy a borostám max. 2 napos  :)

Minden fiús, lányos egy vagy többgyerekes apukának  :bor: illetve  :sör:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1566 Dátum: 2014. Június 25. - 23:25:52 »
"kócos arcú" bagoly Úr!  :bor:  :sör: a második picihez is!

Józan paraszti ésszel belegondolva nem a savokalipszistő kő ám féni, hanem a sima apokalipszistől... Amióta nagyon valószínűsíthető, hogy van egy második napunk is ( egy a Napunknál kb 10-szer kisebb vörös törpe) ami 26 millió évente kerüli meg a Napunkat, keményen beleszólva a Föld evoluciójába... no azóta én űrhajóra és új bolygóra gyűjtök vazze nem DE pengére!  :fetreng:  :sör: 

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1567 Dátum: 2014. Június 26. - 00:33:34 »
Bagoly Úr,
mit kérdezel a BKV-pénztárostól minden hónap elején, mikor bérletet veszel?

Vegyél egy karton cseh Astrát, az élete végéig kitart majd!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1568 Dátum: 2014. Június 26. - 09:27:16 »
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek meddig lesznek DE pengék? Meddig lesz még DE borotválkozás?
Nemtom, szerintem sokáig. De az biztos hogy akármikor is tűnnek el, ha eltűnnének, nem egyik napról a másikra lesz, szóval mindenkinek bőven lesz ideje bespájzolni.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #1569 Dátum: 2014. Június 26. - 10:19:17 »

Józan paraszti ésszel belegondolva nem a savokalipszistő kő ám féni, hanem a sima apokalipszistől... Amióta nagyon valószínűsíthető, hogy van egy második napunk is ( egy a Napunknál kb 10-szer kisebb vörös törpe) ami 26 millió évente kerüli meg a Napunkat, keményen beleszólva a Föld evoluciójába... no azóta én űrhajóra és új bolygóra gyűjtök vazze nem DE pengére!  :fetreng:  :sör:

Ez érdekel. Forrás?

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1570 Dátum: 2014. Június 26. - 10:35:58 »

Ez érdekel. Forrás?
Szerintem erre gondol: http://en.wikipedia.org/wiki/Nemesis_%28hypothetical_star%29
Hogyismondjam, én jelenleg nem ettől parázok a legjobban :D

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1571 Dátum: 2014. Június 26. - 10:40:19 »

Ez érdekel. Forrás?

De a NASA szerint alig 18 millió évünk van a Föld közeli pozícióig.

Tehat gyorsan gyüjtsön mindenki amit bír!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető beldom

• Törzstag
« Válasz #1572 Dátum: 2014. Június 26. - 12:37:39 »
 :offtopik:
Tyche hipotézisre.
Ez nagyon érdekes volt. Az angol wikis oldalon úgy veszem ki már nagyon biztos a szerző a létezésében, és  idén ha kielemzik a felvételeket, már tutideténylegbiztos lesz a dolog. Eddig azt se tudtam, hogy van ilyen Oort felhő.

On: Létezik kereskedelmi forgalomban élezhető (bevonat nélküli), esetleg rozsdamentes DE penge?

Nem elérhető beldom

• Törzstag
« Válasz #1573 Dátum: 2014. Június 26. - 14:27:12 »
Van egy iyen zsinórhuzogató gillette fenőm, gondoltam eljátszok vele, de ez így macerás.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1574 Dátum: 2014. Június 26. - 16:59:10 »

Ez érdekel. Forrás?

Discovery-n ment valamelyik éjjel, biztosan fogják még ismételni. Nagyon izgis kis műsor volt, mert nem bírtam utána aludni! :-)
<OFF/>

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici