Tényleg nagyon jó a Japán penge. Az ára? Azt meg lehet elfelezni -gondolati síkon-, ha jobban belegondoltok, mert durván kétszer annyi ideig bírja, mint egy szintén márkás, de olcsóbb vetélytárs (olyan, mintha két pengét használnál el egy másikból). Nagyon vékony penge, nagyon éles, de jól bevonatosítva, ezért éltartó. Én, aki nem használok végleges élkopásig egy pengét (2x-3x), a Fedö-vel legalább hatszor-hétszer alaposan megberetválkozom. Ne feledjük, hogy a jó éle kb. 2-3 borotválkozás után áll csak be, addig - tudom, hogy ez egy zsilettnél hülyén hangzik - de túl éles. Aki szereti ezt a pengét, annak nagyon ajánlom a Persona-át és a "Mao" Gillettet (a kínai pirosat) - mert bár 1-2 beretválkozással kevesebbet bír, mint a Japán "Toll" - de nagyságrendekkel olcsóbb, és ugyan olyan veszettül éles. Messziről kell ezeket rendelni? - akkor itt a "libaf*s" színű ASTRA, ami szintén hasonló - avagy az olcsó és csak picivel gyengébb kvalitású kék LORD. Akinek pedig érzékeny a bőre, vegyen Zöld Lord Classic-ot, mert jó éle van, de a nyakamnál egyedül ettől a pengétől marad igazán sima és "pöttymentes" a bőröm. Ízlések, szőr és börtípusok erősen változnak egyénről egyénre, de vannak alapigazságok, ezeket az imént leírtam.