Szerző Téma: Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...  (Megtekintve 212763 alkalommal)

Nem elérhető seebass

• Törzstag
Re:Krémek, samponok, ápolás, ilyesmi...
« Válasz #270 Dátum: 2014. Február 23. - 22:47:19 »
Ha mar a kepem erzekeny, a fejem tobbi resze miert ne legyen az:)
Viszketos a fejborom. Borgyogyasz adott mar ra jo kis szteroidos kremet, de azt hosszu tavon kihagynam. Kb. olyan a fejborom mintha iszonyat szaraz lenne es irritalodik eleg sok mindentol. A Head and Shoulders meg a legjobb a kommerszek kozul, de igy is eleg sokszor vakarozok mint a bolhas kutya. Ugy altalaban a samponoktol meg nagyon. A gyerkoc Weledas Calendula olajabol meg egy weledas citromos testapoloval kentem ra az eleg jo.
Probaltam a Speick samponjat termekmintaban, nem az igazi. A Muhle organic samponjatol meg viszketorohamot kaptam:)
Van valakinek vmi titkos otlete samponra?:)

szerintem felejtsd el a steriodos krémeket (elvékonyítja a bőrt), próbálj valami semleges szappannal hajat mosni. Ami még nagyon befolyásolja a fejbőr, arcbőr állapotát, az a táplálkozás és a stressz. Biztos elmondta a bőrgyógyász, hogy nem segít a sok fűszer, a csoki, a kávé stb. Szóval no stressz és no kemikáliák. Végleges megoldás nincs, csak tüneti kezelés. Ez is egy civilizációs "ajándék".
Mar elfelejtettem:) Ez kb. 2 eve volt mikor borgyogynal jartam, meg Mo.-on epp arra jartamban. Igazabol elfelejtettem, mit mondott mi a "gond", mert csak egy mellekszal volt. (Anyajegyeket nezettem meg eredetileg) Kaptam szteroidos kremet es mellekhatas az elvekonyodo bor egybol feltunt nekem is. Kiprobaltam de nem hasznaltam. Meg radumalt a bioderma samponra. Jo draga es semmit se ert. Akkor kiprobaltam a head and shoulder gyonyoruseget es eddig ez a legjobb, nincs mindig gondom vele. Ekcema, seborrhea nem igazan latszik, korpa se, csak iszonyat kiszarad a fejborom erzes es viszket idoszakosan. Lehet megnezetem borgyogyival ismet. Csak gondoltam hatha van vmi szuperszenzitiv sampon otlet. A szappant kiprobalom. Meg most a weleda borotvakremen felbuzdulva kiprobalom majd a samponjukat is:)

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #271 Dátum: 2014. Február 23. - 22:56:21 »
Ha mar a kepem erzekeny, a fejem tobbi resze miert ne legyen az:)
Viszketos a fejborom. Borgyogyasz adott mar ra jo kis szteroidos kremet, de azt hosszu tavon kihagynam. Kb. olyan a fejborom mintha iszonyat szaraz lenne es irritalodik eleg sok mindentol.
Helyedben a tüneti kezelés helyett inkább keresnék vmi tartós megoldást, mert annak hogy szinte mindentől irritálódik a bőröd biztos van valami oka. Vitaminok/nyomelemek hiánya pl, de ezermillió más lehet. Mondjuk az orvosok 99%a biztosan nem fogja megtalálni, hanem max ad egy szteroidos krémet, szóval én utánaolvasnék normális forrásokból, ilyesmik.
Eddig ugy nagyon nem porogtem ra a temara igazabol, gondoltam tulerzekeny es kesz.Alapbol nem erzekeny a borom nagyon, csak a kepes felemen volt problema a borotvalkozas (DE elotti korszak:) ) meg a "hajam" az elmult par evben. De Nem okoz folyamatos problemat ha a HandS sampont hasznalom. Vitamin/nyomelem nem hiszem, eleg kritikus vagyok a kajaval. Most stresszes idoszakom van, de alapbol nem stresszelodok, rendszeresen futok heti 30-50km-et plusz bico nyaron. Kiveve az elmult 2 honapot, legifjabb csaladtagunk miatt:)
Na olvasgatok a temaban, hatha okosabb leszek.

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #272 Dátum: 2014. Február 27. - 23:12:25 »

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #273 Dátum: 2014. Március 04. - 00:29:56 »
Mi a fene az a "Magyar szakall vax"? :) Amazonon talaltam veletlenul es meglepodtem, hogy van ilyen termek. Ennyire hires a magyar szakall/bajusz?

http://www.amazon.de/Golddachs-Ungarische-Bartwichse-16-ml/dp/B006C0A48U/ref=sr_1_2?s=beauty&ie=UTF8&qid=1393889125&sr=1-2&keywords=Golddachs

(Made in Germany)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #274 Dátum: 2014. Március 04. - 05:43:25 »
Tessék! Bár nem Dali! ( akiről mindig is sejtettem, hogy magyar  :jajne: ) de híres s bajszos!  :thumbup:

- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #275 Dátum: 2014. Március 05. - 10:37:59 »
A csoki és a kávé miért bántja a bőrt?

ekcéma, seborrhea, atópiás dermatitisz esetén a bőrgyógyászok általában tiltják a túlzott kávé, kakaó, fűszer stb. fogyasztást. rengetek fórum foglalkozik a témával pl. ez is: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027403

Más anyagokról nem tudok nyilatkozni, de a nagy mennyiségű csoki az nálam egyértelműen kihozza - néhány nap késéssel - a pattanásokat...
Kátrányszappanokkal, mint ellenszerekkel mi a helyzet?

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #276 Dátum: 2014. Március 05. - 14:02:17 »
Tessék! Bár nem Dali! ( akiről mindig is sejtettem, hogy magyar  :jajne: ) de híres s bajszos!  :thumbup:

Ach so, betyarbajusz a magyar bajusz:) Vicces mert ilyet Mo.-on nem nagyon latni, ellenben pl. a bajoroknal nem ritkasag a borgatyas, hasonlo bajszos emberke:)

Nem elérhető seebass

• Törzstag
« Válasz #277 Dátum: 2014. Március 24. - 00:03:02 »
NA ugy nez ki viszketo fejborre az Eucerin Urea sampon egesz jo. HA valaki hasonlo cipoben jar..

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #278 Dátum: 2014. Március 24. - 00:52:47 »

NA ugy nez ki viszketo fejborre az Eucerin Urea sampon egesz jo. HA valaki hasonlo cipoben jar..
Nekem a sima, alap Dove szappan vált be.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #279 Dátum: 2014. Március 24. - 00:53:22 »

Nekem a sima, alap Dove szappan vált be.

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #280 Dátum: 2014. Március 24. - 16:43:18 »
Viszkető fejbőr nagy valószínüséggel a korpásodást megelőző, vagy már a korpásodás állapota.
Erre a legjobb - szerintem - a Baba, vagy az Elséve mentholos (a menthol a lényeg!) samponja.

Régebben használtam ezeket, teljesen rendbehozták a problémát. Mostmár a fürdőszappannal mosom a hajam is (minden nap). 
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #281 Dátum: 2014. Március 25. - 06:23:15 »
Sellon (korábban Selsun) nevű sampon a tutti, nekem.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #282 Dátum: 2014. Március 25. - 08:00:55 »

Csak ne lenne olyan büdös.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #283 Dátum: 2014. Március 25. - 08:06:19 »
Johnsons babasampon a tuti szerintem. :borz2:
Nem röhögni! :)
(szerintem)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #284 Dátum: 2014. Március 25. - 12:37:22 »

Már megszűnt?Én is Selsun-t (blue)használok,és igen kiváló.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici