Persze, próbát megér.
Én is kaptam 2 db. kézműves szappant, a másodikat fogyasztom most.
Igen kellemesen habzik, finoman krémes és amennyire észrevettem, kevésbé szárítja a bőrt. Nem igényli a kezem a krémezést utána. (ettől függetlenül régóta krémezem a kezem, gyerekkorom óta)
Szeretem a pipereszappanokat (folyékonyat ezért nem is használok), de csupán annyit várok tőlük, hogy tiszta legyen a kezem és ne szárítsa a használat közben/után. Illata lehet virágos, vagy gyümölcsös, akár natúr is.
Visszakanyarodva, az egyikkel tettem egy próbát borotválkozás terén is. Szépen felhabzott, remekül párnázott, nem is esett össze - már most jobban teljesített, mint amit próbáltam kézműves borotvaszappan - de valahogy nem volt az igazi. Nyilván, mégiscsak pipereszappan.
Még annyi, hogy egyszer próbáltam a Dave krémes szappant. Életem egyetlen szappanja, amelyet kidobtam úgy, hogy még a felét sem használtam el. Na az is krémes volt rendesen, de az már túlzóan, és a szaga (nem illata) sem tetszett nekem. Repült.
Úgyhogy kíváncsiságból én szívesen olvasnék, ha írnál róla. De az ára borzadály... Bio ide - bio oda, natúr ide - natúr oda.