Meggyőzni a világért sem akarlak. De saját tapasztalatból azt mondhatom, hogy az ember könnyelműen elkölt 1-2-3 ezer forintot ilyesmire, mert hogy nem akar sokat költeni, ezért a drágább cuccokat kizárja a lehetőségek közül. Aztán ezt eljátsza 2x-3x, vagy akár 6x-8x, és akkor számold össze.
Lévén hogy az 501 műanyag, szerintem jobban bírja a repülést mint egy L6, ami szerintem nagyobb eséllyel törik el egy ilyen eset során a fedlap csavarjánál. (Rosszabb esetben nézhetsz új mosdót is)
De én nem ezért próbállak lebeszélni az L6-ról. Nekem L6 volt az első borotvám. Borotválkozási élményben nem tudok olyan készüléket mondani, ami ne verne rá mérföldekkel. (Mondjuk műanyag Wilkinsonom nem volt, ezt lehet pótolnom kéne.) Nehéz a feje, könnyű a nyele, esztétikailag még akkor is kifogásolható(de írhattam volna botrányost is) a minősége, ha az ember igyekszik kevésbé igényes lenni (értsd, nem zavarnak mondjuk krómozási hibák annyira, ilyesmi)
Természetesen mindezt a saját L6-om alapján mondom, szerintem az L6 inkább kezdésnek jó, ezzel az egéssz DE dologgal ismerkedésre, nem pedig "végcélnak"
Ha új dolgokról beszélünk, akkor is a 6-12 ezres kategóriában bőven van kínálat, amik már közelebb vannak az "örök darab" hozzáálláshoz.
Mondom ezt úgy, hogy ismerem az Astra 501 et, L6-ot, L111, meg néha perverzióm kínai fosokat venni ebay-ről, illetve többnyire körbejártam az álltalam középkategoriának titulált árszegmenst.
Viszont az L111-re akkor is megpróbálnálak rádumálni (de már nem kell, ahogy nézem), ha csak drága cuccokat akarnál vásárolni, mondván hogy húúúdeminőségre gyúrsz. Az egy remek készülék. Az hogy még filléres is, az csak szerencse.
Bocs hogy ezt így ide a Lord topikba, nem akarom én bántani a márkát, mert jó hogy van! de nem találtam jobb helyet neki, ahol neked írhatnék, és szándékosan nem privátban akartam.