Ma elővettem a szekrényben régóta porosodó L6-ot is.Ezt is,mint oly sok más borotvámat,már szinte el is felejtettem,aztán kiderült hogy(nekem)egy kellemes kis készülék ez is.Szépen-alaposan meg tudok ezzel is borotválkozni. Nem mondom,persze vannak krómozási hibái,de ezeket a kivitelezési hibáit nyilván tükrözi az ára is,bár ez már közhely!A hazai piacon nem kapni ÚJ"full fém"DE-t,2e alatti áron,kivéve a Lordokat.A kínai TTO koppincsokat nem sorolom ide,mikor a műanyagot megpróbálják krómozni,na azt azért hagyjuk....max.a fejük valami fémhez hasonlatos valami..
Nekem van az összes itthon elérhető Lordból,és én meg is vagyok velük elégedve,néhány kollégám sajnos kifogott egy-két hibás példányt,de az enyémek mind rendben vannak.Pl.az L6-om simán hozta ma reggel is az EJ 89 szintjét.Nyilván egymás mellé rakva,a Lord lazán visszakozhat
dehát ez van...
Most már azon a szinten vagyok,hogy baromira mindegy hogy épp melyik borotvámat veszem elő,mindegyikkel tudom a nekem megfelelő szintet hozni! Szinte már csak a minőségbeli különbségek motiválnak!
Most amúgy is elhatároztam,hogy az összes borotvám használatba kerül,szépen egymás után...ez kb.15 készüléket jelent.Összesen van vagy 40db.
Mondjuk ebből vagy 10db L111,3db Smart,4db Astra 901,3db Slim Twist+még többféle Gillett stb-stb..lassan már nyithatnék egy kisebb kereskedést..
Visszatérve az L6-ra,nekem különösebb gondot nem okoz,a pl.könnyű nyél(kiegyensúlyozatlanság)meg egyéb itt mások által felsorolt "hátrányok"!
Biztos vagyok benne,hogy a borotva(bármelyik)nem fog hozzád idomulni,pont fordítva,neked kell a borotvát magadhoz szoktatni,megismerni-ráérezni,elsajátítani a helyes használatát stb,mert minden készülék nyilván más és más...aztán van akinek ez megy,ill.van akinek nem..