Nekem bélelt borítékban volt a cucc, két borotva és négy csomag penge. Gondolom szállítás közben valamit rátehettek, leejthették-ráléphettek vagy ilyesmi, mert az egyik borotva eltört, illetve a pengék csomagolása is meg volt nyomódva. Ha dobozban lett volna, alighanem gond nélkül ideér... Egyébként GLS csomagpontra kértem, jött az sms és egy órán belül át is vettem. Aztán kb. egy hétre rá felhívtak a Lordtól, hogy miért nem vettem át a csomagot. Mondtam, hogy átvettem, sőt a törött borotva ügyében beszéltünk is telefonon. Majd kaptam egy e-mailt a GLS-től is, hogy menjek a csomagomért.
Most a túrajáratnál csörög a telefonom, a futár hölgy hív, hogy itt van, hozta a cuccot... Hát az jó, mert pont nemrég jöttem el, de megmondom a lépcsőház kódját és dobja be a postaládába... Milyen lépcsőház, milyen postaláda? Ő itt áll a Gyári út 4. előtt... Az jó, mert az a GLS csomagpont, akkor hagyja ott és elmegyek érte... Nem tudja, mert csak egy darab csupasz borotva van nála, csomagolás, címzés nélkül... Felkínáltam neki több találkozó pontot, boltok parkolói, de egyik sem felelt meg. Amit ő mondott, az nekem nem felelt meg, mert Miklós északi feléből nem kocsikázok el a Taksonyi Hídhoz emiatt. Így végül mondtam neki, hogy köszönöm nem kérem a cuccot... Pár perc múlva hívtak a központból, hogy mi a pálya. Elmondom a szitut és hogy ha lehet, akkor utalják vissza a borotva árát. Oké rendben... Ismét pár perc, hív a futár, hogy itt van a központban a Sparnál. Mondom az jó, mert én is hazaértem és onnan 1 percre lakom... Hát ez az L111 története. Még nem mertem kipróbálni, mert ezek után tuti maradandó sérülést fogok magamnak okozni vele, levágom a fülemet vagy valami
Nekem egy mintacsomag volt, meg egy kifutó szappan. Ez csak kb. a fele a te rendelésednek
Én házhoz kértem, mert általában van itthon valaki, de pont az a csütörtök szerencsétlen volt ilyen szempontból. Amúgy az MPL-es fazon jó arc, többször hozott már cuccot. Mondja, hogy nem kellett volna parázni, mert felhívott volna és egyeztettünk volna új időpontot. Sajnos nem mindegyik futár ilyen, sőt van olyan webshop, amitől a futárcég miatt nem rendelek inkább...