Szevasztok Urak!
Már lassan egy éve itt ólálkodok a fórumon, de technikai okokból eddig nem tudtam hozzászólni. Most viszont sikerült elhárítanom az adadályt, így gyorsan élek is a lehetőséggel.
Még tavaly novemberben vásároltam Ed-től egy Lord 6-ot, plusz a teljes penge szortimentet. Eddig a két alapmodellen, a zöld és kék Super Steinless-en vagyok túl. Amit eddig tapasztaltam: az L6 nagyon biztonságos biztonsági borotva, mondhatni már-már hülyebiztos. Előtte egy családi hagyatékból származó Gillette-tel karcolgattam az arcomat, és annál jóval nagyobb óvatosság volt indokolt. Az L6-tal eddig nem bírtam megvágni magamat, pedig néha tényleg elég ötletszerűen cibálom ide-oda az arcomon. Ami viszont érdekes: annak ellenére, hogy mennyire kezesbárány, valahogy mégis sikerült lényegesen magasabb szintre juttatnia a technikámat. Szóval én tiszta szívből ajánlom minden kezdőnek, még akkor is, ha előre tudja, hogy egy márkásabb darab a végcélja. Ami pedig a két pengét illeti, nekem tökéletesen beváltak. Biztosan léteznek jobb pengék is, de ha valaki azt mondaná, hogy mostantól kezdve életem végéig csak ezeket használhatom, akkor sem lennék csalódott. Nálam egyik sem húz, és mindkettővel csodálatos eredményt tudok elérni, jobbat, mint korábban a Gillette-Derby kombóval. Persze nem azért, mert az rosszabb - egyszerűen csak még kisfiú voltam hozzá. A Lord segített felnőni. Nem szaporítom tovább a szót, szerintem a Lord termékei megkerülhetetlenek. Aztán hogy tovább mész-e vagy lehorgonyzol, az már kalandvágy kérdése.
Üdv:
KutyaL