Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308673 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Lord
« Válasz #495 Dátum: 2013. Július 10. - 16:00:44 »
Saját tapasztalataim szerint a Zöld-sárga Classic valójában egy Lord Platinum.

A Zöld-kék pedig a kék-fehér Super Stainless kissé olcsósított verziója.

Üdv .
A műanyagdobozos Lord zöld-sárga classic miben külömbözik a papírdobozos zöld-kék classic-tól ?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #496 Dátum: 2013. Július 10. - 16:19:08 »
Saját tapasztalataim szerint a Zöld-sárga Classic valójában egy Lord Platinum.
Legalábbis a papírtok és a penge kinézete megtévesztésig hasonló.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #497 Dátum: 2013. Július 10. - 16:32:28 »
Vigyek eggyel a Schick mellé Tímár utca?  :futyul:

A sárga-zöld milyen?  :fejtor:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető giorgioblues

• Új tag
  • *
« Válasz #498 Dátum: 2013. Július 24. - 14:47:19 »
sziasztok, újonnan ismerkedek a témával, elég sok mindent elolvastam, amit itt leírtatok, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek Pesten hol lehet jó áron beszerezni az L6-os csodát? Edrose-t próbáltam elérni, de 1 hete nem sikerül, szóval valami bolt vagy hasonló lehet, hogy egyszerűbb lenne.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #499 Dátum: 2013. Július 24. - 14:50:36 »
Extrametál üzletek (telefonálj oda, nem mindig van L6), vagy a Lord webshopja.  SZVSZ nagyon jó választás, ezután nem kellett volna több borotvát vennem (de vettem ;)).

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #500 Dátum: 2013. Július 24. - 18:32:19 »
Nem is tudtam, hogy van webshopja. De jó. kapitányt meg a platinumot megpróbálnám.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #501 Dátum: 2013. Július 24. - 18:52:25 »
Nem is tudtam, hogy van webshopja. De jó. kapitányt meg a platinumot megpróbálnám.
Én is, de megvárom amíg kitalálják hogyan tudok (1) PickPackPontra és (2) kisebb postaköltséggel rendelni.  1500 Ft húzós, + nem is vagyok itthon hogy átvegyem a postástól.  Ja és PayPal-al akarok fizetni, nem átutalással :)

Nem elérhető mitch86

• Új tag
  • *
« Válasz #502 Dátum: 2013. Július 24. - 20:54:24 »
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem.
A problémám a következő lenne: Közel egy éve nyúzok egy Lord S625 típusú borotvát, ami tökéletesen teszi a dolgát. Múlt héten gondoltam beújítok egy fém L1822-re, amit a Lord webshopján keresztül meg is rendeltem. Ma meg is jött a csomag, izgatva gyorsan ki is bontottam az original csomagolásból, hogy kipróbáljam magamon.  Belehelyeztem a hozzáadott pengét, ám fura volt már elsőre, hogy rátekerve teljesen a nyelet, a penge és a hátlap között minimális távolság volt. Na gondoltam ez biztos csak jobb, azért ilyen, így neki álltam borotválkozni, de valahogy mégsem sikerült. Ha lazítotok a meneten, akkor egyből jobb lesz és rendesen használható, csak ez így hosszútávon tarthatatlan. Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Lehet hogy gyári hiba, vagy csak a technikám rossz? Sorry előre is, ha láma a kérdésem. 

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #503 Dátum: 2013. Július 24. - 21:53:48 »
Egy fotó és a Lord szakértőnk megszakérti a dolgot.

Nem elérhető mitch86

• Új tag
  • *
« Válasz #504 Dátum: 2013. Július 24. - 22:53:01 »

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #505 Dátum: 2013. Július 24. - 23:28:28 »
Megnéztem az enyémet és mintha ugyanilyen lenne... de van itt nálam nagyobb szakértő is.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #506 Dátum: 2013. Július 24. - 23:32:31 »
Szia mitch86!
Mint bennfentes (tőlünk vásároltál), én is örülnék egy fotónak első körben (közben látom raktál fel, de nem teljesen jó szögben fotózva). A metál készülékekkel sosem volt még gondunk. Az mindenesetre gyanús, hogy az S625 teszi a dolgát, ez az L6 meg nem. Amit írtál, abból 3 dologra tudok következtetni. Robbantott ábrán: fedlap, penge, tartólap (ezen van a biztonsági perem), nyél. A fedlap el van deformálódva (túlságosan meghajolt), vagy a fedlapba süllyesztett horonynál öntési probléma van, vagy a tartólap párhuzamos belső 2 távtartó pereme sérült, hibás. Ha jól raktad össze a borotvát más nem nagyon lehet (esetleg véletlenül 2 pengét összeragadva tettél bele, az is kb. ugyanilyen jelenséget tud produkálni, de ezt gondolom kizárhatjuk). Mindenesetre ha oldalról nézed a borotvádat, ahol mindegyik elemet látod, akkor a tartólap legközelebbi pontja és a fedlap közötti távolságnak kb. 2 mm-nek kell lennie, míg a gap meg kb. 1mm (kicsit kevesebb) a penge csúcspontja pedig pont egy hajszállal túlnyúlik a tartólap biztonsági peremének recézett síkjához képest.

Másik ötlet, hasonlítsd össze ugyanígy oldalról az S625-el és írd meg légy oly kedves látsz e különbséget, és ha igen mit.

Mindenesetre ha hibás a borotva, természetesen a cég küld egy újat.         

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #507 Dátum: 2013. Július 24. - 23:42:23 »
Micsoda sebesség kérem szépen! :hat:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #508 Dátum: 2013. Július 25. - 00:23:42 »
Malac  :hat:, kezdőmókus- Köszi Nektek is a segítséget! Pont láttam a bejegyzést és válaszoltam is volna extra sebesen, csak még a gyerkőcöt le kellett raknom...
kezdőmókus- a pickpack-on és a szállítási díj faragásán is már dolgozunk, Paypal nem lesz akadály, az 1500 pénz sajnos jelenleg a nagyon limit ha minden járulékos költséget pl. kiszedést, csomagolást, leadást is bele kell számoljunk, ebből a szempontból lehet érdemesebb Ed-nél, vagy SicTranzitnál (pl. pár csomag pengét beszerezni) vagy azoknak akik a kis csapatból velük sűrűbben találkoznak. Mindenesetre kicsit nagyobb mennyiségnél már csak 1000 illetve 500, illetve 0 Ft-os postaköltséggel is el tudunk navigálni. Ez még mindig nem a végleges webshop ( kisérleti, ingyenes, bosszantó is a sok kötelező helyesírási hiba :D ).

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #509 Dátum: 2013. Július 25. - 07:53:11 »
Naa, próbáljatok már meg lemenni 1000ig a szállítással.  Most rendeltem gombelemeket neten, kb akkora méret+súly volt összesen mint egy L6+2 doboz penge, PickPackPont-os szállítás pedig 590+áfába került.

Paypal másodlagos.  Amúgy nagyonnagyonnagyon örülök a webshopnak, mert szeretem a Lord termékeit, csak sok utánajárás beszerezni.  Ed boltja pedig tudtommal már nem üzemel a gyakorlatban.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici