Szerző Téma: Lord  (Megtekintve 308683 alkalommal)

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
Re:Lord
« Válasz #510 Dátum: 2013. Július 28. - 16:22:23 »
Ma lattam, hogy 625 smartot a GRoby onlineboltban lehet kapni. Az ar 550, a szallitas eleg draga, de aki a XVIII-ben lakik , szemelyesen  atveheti.
A 625 ill. az L6 egyre inkabb foglalkoztat. Olvastam rola a nemet gut-rasiert.de oldalon , de nem nagyon ismernek .Az amerikai B&B-n nagyon sokat irnak rola, pontosabban nem irnak, hanem enekelnek. Es fura modon, ami ritkan elofordul, nagyon hasonloak a velemenyek. Egy masik amerikai lapon, szerintem a shavemyface-on, mind ugyan az. Azt mondjak, hogy jobb mint a 23-as es 34-Merkurek , a feje pedig gyakorlatilag ugyanolyan, es jobb mint a hasonlo feju Muhle es Jagger. Jobb nem szebb. A legjobb kombinacio pedig L6 fej + 34C nyel + Feather.
szarvam sunjam - minden ures

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #511 Dátum: 2013. Július 28. - 17:30:30 »
Én is énekelek róla.  Öt másik borotva után (közte volt EJ, Mühle, Merkur, Fatip) én visszatértem az L6-hoz.  Alapos, 0 irritációval.  Lehet hogy van ennél jobb, de engem egyelőre nem motivál semmi arra, hogy tovább próbálgassak.  Ehhez képest a 2. legolcsóbb borotvám, minden legalább 4x annyiba került mint ez, kivéve a műanyag Wilkinsont.

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #512 Dátum: 2013. Július 28. - 18:22:14 »
Nincs annyi borotvam , de ami van , mind elraktam. Most csak a ketto 625 van a furdoszobaban, az egyik Astraval , a masik Lord SC-al. Majd esetleg lesz 1-2 nyel a jobbik fajtabol , kicsit rovidebb , kicsit vastagabb es johet a Feather.
szarvam sunjam - minden ures

Nem elérhető mitch86

• Új tag
  • *
« Válasz #513 Dátum: 2013. Július 29. - 22:36:11 »
Sziasztok!

Csak köszönetet szeretnék mondani, mindenkinek aki segített.
Penge segítségével sikerült megoldani az L6-al kapcsolatos problémámat.
Jelentem túl vagyok az első használaton és tényleg szuper kis masina ez.
A korábbi s625-hez képest alaposabb (értem itt elsősorban a nyaki részeket), gyorsabb, mindezt minimális irritációval.

Egyszóval: Best buy! :2thumbup:

Nem elérhető Neonknight

• Új tag
  • *
« Válasz #514 Dátum: 2013. Augusztus 06. - 11:49:11 »
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem.
A problémám a következő lenne: Közel egy éve nyúzok egy Lord S625 típusú borotvát, ami tökéletesen teszi a dolgát. Múlt héten gondoltam beújítok egy fém L1822-re, amit a Lord webshopján keresztül meg is rendeltem. Ma meg is jött a csomag, izgatva gyorsan ki is bontottam az original csomagolásból, hogy kipróbáljam magamon.  Belehelyeztem a hozzáadott pengét, ám fura volt már elsőre, hogy rátekerve teljesen a nyelet, a penge és a hátlap között minimális távolság volt. Na gondoltam ez biztos csak jobb, azért ilyen, így neki álltam borotválkozni, de valahogy mégsem sikerült. Ha lazítotok a meneten, akkor egyből jobb lesz és rendesen használható, csak ez így hosszútávon tarthatatlan. Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Lehet hogy gyári hiba, vagy csak a technikám rossz? Sorry előre is, ha láma a kérdésem.

Szia,

Ugyanezt tapasztaltam én is ezzel a típussal.
Úgy oldottam meg, hogy a penge alá betettem még 2-3 pengéből vágott alátétet és még így is lazítani kell a nyélen, hogy a penge belekapjon a szakállba.
Próbáltam a hozzá adott Lord pengével is és Astra platinummal is (amit a Weishi borotvámban azért szeretek használni, mert abban "harapósabb" mint a Wilkinson pengék).

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #515 Dátum: 2013. Augusztus 11. - 17:28:21 »
Budafokon, a Savoya park Auchanban, (valami narancssárga diszkont pont? felirat alatt) Lord s625
szürke műanyag nyéllel (plusz 5 pengével) 100 (azaz száz) Ft.  :boldog:

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #516 Dátum: 2013. Augusztus 11. - 22:13:36 »
Nehogy bünti legyen a vége... menjetek vegyétek! Brutál besz ár alatt adják. Lord Ick, mennyi volt még belőle?

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #517 Dátum: 2013. Augusztus 11. - 22:39:44 »
Volt még pár darab. Talán 5-10?
Van valami szabály, hogy beszerzési ár alatt nem adható?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #518 Dátum: 2013. Augusztus 11. - 23:04:45 »
Igen, jogszabály szerint tilos a dömpingáron (beszerzési ár alatt) történő értékesítés. Persze a kereskedőnek joga van értékvesztettnek nyilvánítani a készletet...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #519 Dátum: 2013. Augusztus 12. - 16:01:07 »
2 doboz van... vagy 20 darab.
Néhány fekete nyelű, sok szürke.
Egész egyenletes a krómozásuk... Lordok között tökéletes.  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #520 Dátum: 2013. Augusztus 12. - 16:46:47 »
Köszi Ick, Köszi Malac!
Érdemes lenne felvásárolni, ha már ennyire meg akarnak tőle szabadulni...(Egy másik áruházban ugyanez 695). Nálunk 700 és jól fogy, ugyhogy ez dömping bünti szagú.
Mondjuk egy bizonytalan pár db-ért nem megyek ki... de ezt most ingyé osztogatják...

Nem elérhető worm

• Törzstag
Re: Lord
« Válasz #521 Dátum: 2013. Augusztus 15. - 20:17:49 »
A kistarcsai auchanban 465 ft és dögivel van :-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #522 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 17:54:28 »
Savoyában még van 5 db szürke 500 Ft-ért... összesen. :D

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #523 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 18:57:06 »
Biztos olvassák az illatszer osztály menedzserei a fórumot...  :fetreng: (Mondjuk kis eséllyel akár lehet...)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #524 Dátum: 2013. Augusztus 16. - 19:30:44 »
...összesen 500... ha félreértettél volna. ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici